| Roxz a întrebat:

Buna oameni bunibig grin. Uite care e problema.Cunosc un baiat de 2-3 ani.Si il plac foarte mult.In fiecare zi(seara) ies cu el sa ne plimbam, povestim, radem, ne intelegem foarte bine.Ideea e ca nu stiu daca ma place. Mie rusine sal intreb daca ma place pentru ca stiu ca l-a intrebat o fata daca vrea si el i-a zis nu si (eu ma inteleg bine cu el) a venit la mine si mi-a spus unele lucruri urate ca dc nu vrea sa fie cu ea, ce nu-i place la ea etc. Dar eu il plac foarte mult si in ultima vreme a fost si ceva ""intim"" intre noi(nu ma refer la sex). Nu stiu ce sa fac sau sa cred oare ma place? Un sfat va rogpuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

De ce nu lasi timpul sa decida ce e mai bine pentru voi?!
Eu zic ca totusi ceva sentimente are pentru tine, ca altfel nu i-ar face placere sa iasa asa des cu tine nup?!
Bafta!

| Just4FunHD a răspuns:

Vezi sa nu confunzi confortul cu iubira. Uneori cand ne simtim bine in preajma unor oameni, tindem sa zicem ca ii iubim cand de fapt e doar o chestie de confort. Daca tu esti sigura pe sentimentele tale, provoaca-l si tu sa spuna mai multe, fa-l sa te placa, doar esti fata. Zambeste mai mult, mai lipeste-te de el, mai ia-l de brat, saruta-l pe obraz, sopteste-o la ureche. Repeta acel ceva "intim". Priveste-l in ochi.
P. s. sunt doar sfaturi, tu le aculti si daca vrei le aplici or le modifici dupa bunul plac si le adaptezi in functie de situatie sau nu le asculti deloc. alegerea ta.

| b00m a răspuns:

Pai, nu stiu. Parerea mea este ca daca tot va intelegeti asa de bine, ar fi culmea sa nu te placa, mai ales daca tu ai fost prima persoana cu care a discutat despre acel lucru. E evident ca tine ceva mai mult la tine, iar prin faptul ca tie ti-a marturisit sentimentele sale despre acea fata, se intelege ca acesta este felul lui de a-ti spune "Imi placi tu, nu ea!". Pai, bafta in continuare, si incearca sa-ti faci propriul tau plan de "atac", si intreaba-l diferite chestii, de cine ii place, si incearca sa faci sa para ca tu chiar il placi.