Pai tu ar trebui sa stii mai bine ca noi, ca noi nu avem idee daca esti virgina, daca ai avut sex neprotejat daca ai luat anticonceptionale, daca ai chisturi ovariene samd.
Mergi la gineoclog si dupa consult iti va spune medicul!
Bine înțeles, da am avut sex neprotejat, doar au trecut 4 zile am luat pastila pentru revocat și medicament a cumpărat Germania nume Ellone 30mg asta și am crezut ceva problemea, și Mulțumesc pentru rapsuns!
Atunci asteapta-te la mult mai multe efecte secundare ciudate, care sunt de la pastila EllaOne, inclusiv cicluri neregulate pe urmatorele 6-12 luni, mai abundente sau mai slabe, venind aleator, ovulatii care se produc in primele zile dupa ciclu, sau mai tarziu spre, ca totul este dat peste cap de aceasta bomba hormonala.
Din acest moment va trebuii sa folosesti numai PREZERVATIV la sex fiindca o alta bomba hormonala sau anticonceptional nu mai poti lua, ca-ti distrugi sistemul sanatatea declansand chisturi ovariene, fibroame uterine sau tumori.
Nu mai accepta sex neprotejat ca te nenorocesti!
Daca barbatul cu care esti nu vrea sa poarte prezervativ, spune-i ca nu faceti sex deloc si gata.
Tu ai deja surzenie si daca ramai gravida, poti sa nasti un copil cu handicap fizic sau mental si sa-l neorocesti pe viata.
Nu-ti mai bate joc de corpul tau, sa iei pastile chimice care te distrug, ca pe baiatul ala nu-l doare puta daca pune prezervativ, ca nu-l musca, nu-l mananca, chiar nu i se intampla nimic.
Ai 25 de ani si inca nu ai invata nimic din toate partidele astea de sex neprotejate?
Pretuieste-ti sanatea ta, mai mult decat a altora, care nu dau doi bani pe tine si nu au chef sa te protejeze ei.
AlexEjmecheru întreabă: