| Maly29 a întrebat:

Bună. Oare de ce un tip nu mai dă niciun semn desi totul părea că decurge ok? Părea a fi un barbat serios, începusem sa vb de 2 saptamani, imi plăcea de el, ne-am si apropiat (dupa o invitatie la el, la un "Netflix"), ne înțelegeam super bine.
Cred totusi ca m-am grabit cand i-am propus (cand va vrea el) sa ne jucam remi la sora mea si sotul ei, poate s-a speriat, nu stiu.
În plus, tipul avea 28 ani, era medic, nascut in zodia taur, usor cam egoist.
După 2 zile in care nu a dat niciun semn, l-am blocat pe w-app.
M-am implicat poate prea mult si am rămas cu o forma de dezamăgire, începusem sa il plac si din ce am simtit, si el pe mine. Care ar putea fi motivul? De ce sa alegi sa fugi fara nicio explicatie? Ceva păreri, vă rog

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Este dificil de spus cu siguranță de ce un tip ar alege să se îndepărteze fără a oferi o explicație. Fiecare persoană are propriile sale motive și înțelesuri pentru comportamentul lor. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le poți ține în considerare:

Poate că într-adevăr s-a speriat când ați propus să vă întâlniți cu sora ta și soțul ei. Poate că nu era pregătit să se implice într-o relație serioasă în acest moment.

Poate că a întâlnit pe cineva care îi place mai mult și a ales să se concentreze asupra acelei relații.

Poate că are alte probleme care îl distrag și nu poate fi prezent într-o relație în acest moment.

Poate că a descoperit că nu sunteți compatibili și a ales să înceteze comunicarea.

Este important să-ti amintești că nu poți controla comportamentul altor persoane și că este normal să te simți dezamăgit când cineva se îndepărtează fără explicație. Însă, în cele din urmă, este mai important să îți cauți propria fericire și să te concentrezi asupra lucrurilor care te fac fericit, chiar dacă asta înseamnă să te îndepărtezi de o persoană care nu este dispusă să comunice cu tine.

| Maly29 explică (pentru DjSannan):

Multumesc tare mult să raspunsul oferit, am simțit multa înțelepciune in cuvintele tale! Cu recunoștință?

| DjSannan a răspuns (pentru Maly29):

Cu drag

32 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Stai linistita, sunt si fete care fac la fel, nu au macar bunul simt sa raspunda. Multi inca au impresia ca traiesc in lumea aia a copilariei, cand trimiti biletele colegului / colegei de clasa si nici macar nu se uita la tine, ca sa te faca sa arzi si mai tare.

Fratilor, terminati cu copilariile si "regulile" absurde gen "nu se suna mai devreme de 3 zile de cand ti-a dat numarul, ca te crede disperat/a". Lasa sa ma creada disperat, eu vreau sa stiu ce simte, ce gandeste, nu sa se joace cu mintea mea o viata intreaga.

Asa ca da, oricat de ocupat ai fi, nu gasesti 2 minute macar sa raspunzi cu un mesaj? Numai noi, unii fraieri gasim timp sa va trimitem mesaje din cand in cand sa va intrebam daca sunteti bine, daca mai traiti? Sa stiti ca la un moment dat ni se acreste sa mai oferim intelegere si ajungeti sa plangeti de unii singuri.

Pe de alta parte, nu trebuie cazut in extrema cealalta: daca nu a raspuns, ii dau delete, il blochez. Pot fi cauze. Asta e de obicei semn de teama de abandon, atasament anxios, nevoia de a i se confirma mereu ceva. Toata ideea ar fi ca ambele parti sa-si dea seama de felul celuilalt si sa fie sinceritate, dar din cate vad, nu exista decat profitori/ profitoare.

Bai, exact cum zice Maly: macar de ar avea bunu simt sa dea un salut, ca adevarul wow, e asa greu sa-l spui: nu pot veni ca... nu cred ca ne-ar sta bine impreuna, nu ne vad potrivindu-ne. Si ramane omul Linistit si ti-ai luat si tu o piatra de pe inima.

| iulia0514 a răspuns (pentru stef87):

Ideea este că dacă nici nu-l întreabă care e problema nu va ști niciodată poate și-o pierdut omu telefonul poate a pățit ceva etc! Problema este că tehnologia asta ne-a tâmpit de tot!

| darrio2007 a răspuns:

Era însurat.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Poate era ocupat sa facă sex animalic pe scaunul de consultație de la cabinet și nu a apucat sa iei scrie

| Maly29 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mda, i-am scris (in sensul ca sper ca e bine si ca ar fi momentul să ne purtam civilizat, ca doi oameni maturi), dupa m-a sunat si am vorbit.
M-a întrebat la un moment dat daca il consider imatur, iar eu i-am spus că el e in masura sa aprecieze daca e sau nu, si chiar a recunoscut ca este putin.
În esenta, si-a cerut scuze, a spus că zilele astea nu a iesit din casa, ca are o forma de depresie si ca vrea sa lucreze mai mult la el.
I-am urat baftă si am cautat sa închid.
Mă mai si întreba la început dacă sunt tristă, iar eu i-am spus că sunt serioasă - de unde cred ca nu era chiar atat de nesimțit pe cat parea happy
Am sters conversatia cu el, i-am sters si numarul, nu mai vreau sa aud de el! Incerc sa vad partea buna, si ma rog sa întâlnesc persoana potrivită pentru mine si eu deopotrivă pentru el.
Multe gânduri de bine tuturor pentru ajutor, chiar aveam nevoie?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Maly29):

Treci la urmatorul, tineretea e trecătoare, prețuiește-o experimentează și străbate cât mai multe cearșafurile

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Cred ca totusi ai avut asteptari putin mai mari decat a fost cazul. Acum nu poti stii exact de ce a reactionat asa, este bine sa vorbesti cu el. Totusi zodia taur este o zodie dificila si incapatanata, iar daca tu nu poti accepta asta este posibil sa nu poti avea o relatie foarte buna cu el.

| iulia0514 a răspuns:

Nu înțeleg de ce ai blocat omu după doar 2 zile! Chiar tu ai zis-o e medic, medici sunt ocupați de obicei, nu înțeleg ce ai fi vrut până la urmă să facă omu sa îți trimită mesaje 24/24? Atunci ai fi zis că îi obsedat că te sufocahee hee

| Maly29 explică (pentru iulia0514):

Multumesc de sfaturi.
Am decis sa-l deblochez
Nu e însurat. E medic stomatolog, nu e ca si cum ar fi fost de gardă.
De bun simt apreciez ca era sa transmită macar un "la multi ani" sau un simplu "pa, la revedere"

| iulia0514 a răspuns (pentru Maly29):

Poate așteaptă sa îi scrii tu!

Tu i-ai scrie in locul meu, sincer? Ultimul apel si ultimul mesaj sunt de la mine

Da pentru ca poate a pățit ceva omul!

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Bine ca ai venit sa vorbesti cu ea, macar de tine asculta.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e avantajul când ești mai bătrân mai asculta oamenii de tinelaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Gluma gluma, dar vad ca abereaza destul de mult, e prea copilaroasa.

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

E doar foarte tânără și chiar îi place tipulhappy

| stef87 a răspuns (pentru iulia0514):

Multi o luam razna cand ne indragostim, problema e sa fii sigur ca nu e alta tampenie de fluturas in stomac, pentru ca atunci nu are rost sa te agiti atat! Daca ar fi ceva extraordinar, as zice, faci orice sa stii persoana aia langa tine, dar hey, e cumva doar din directia ta? Trezeste-te! S-ar putea sa te minti singur/a.

Ok am înțeles! Dar dacă nu comunica cu persoana respectiva de unde va ști ca el este sau nu interesat de ea? Poate omu a încercat sa o contacteze dar era blocat și asta după doar 2 zile! Poate doar o testează sa vadă dacă îi pasa de el!

| stef87 a răspuns (pentru iulia0514):

Asta cu testele nu o suport, mai ales ca te poti insela, reactia celuilalt nu e la fel de relevanta cu un raspuns! Cum am zis, pe de alta parte nu trebuie facut nici circ daca o persoana nu raspunde, dar pe masura ce timpul trece, ai tot mai multe motive sa crezi ca nu vrea.

Dragoste cu forța nu se poate! Cat despre teste e ceva normal la tineri din ziua de azi eu vad la copiii surorii mele vorbesc cu o fata si după așteaptă ca ea sa dea prima un semn de viațăhappy

Multumesc Iulia, uite o sa caut sa ii sun si asa stiu ca am facut tot ce a tinut de mine.
Revin cu update?

Cu drag! Chiar te rog sunt curioasahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maly29):

28 de ani, medic stomatolog.

Tu ar trebui să fi

- să ai vârsta 26 - 28 de ani

- avocată

- doctoriță

- IT-istă cu minim 1000 de euro salariu

Dacă NU ești ce am scris eu - MĂ MIR - că ăla te-a băgat în seamă și doar cu un răspuns la un mesaj.

Ești - SIGURĂ 100% - că ăla e doctor stomatolog?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In afara de ce a zis Goete restul te baga in ceata si mai mult ''După 2 zile in care nu a dat niciun semn, l-am blocat pe w-app.''
Asta ar trebui sa iti raspunda la intrebari, cred ca e o epidemie generala, toate sunteti ciudate :\

| Iepuroi a răspuns:

Daca e doctor și pare ocupat dc i ai dat block după 2 zile?
De asemenea ce legătură are " zodiacul " lui cu ceva laughing) aia e pseudoștiință

| Andreiut96 a răspuns:

Prin Netflix vrei sa zici ca a-ți făcut sex?