| Adrian1997 a întrebat:

Oare e bine sa ai penisul mare cand o sa cresti? Daca da vreau sa stiu detalii.Am citit un sondaj de opinie in care le intrebau pe femei daca cred ca 25 de cm e mare si toate ziceau ca nu e asa mare, dar daca le intrebau daca un sfert de metru e mare ziceau ca e mare.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ala nu era sondaj, era o gluma. Am cunoscut o data un barbat acre avea un penis de 24 de cm (mi-a fost pacient). Imi spunea ca este un handicap si ca nici una din femeile care i-au placut nu l-a acceptat langa ea din cauza asta. Era implicat intr-o relatie cu o femeie urata si mahalagioaica care il facea de ras (el era inginer si ea era femeie de serviciu la metrou), dar era singura care putea sa faca sex cu el fara dureri.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Harciog, niciodata in viata mea nu m-am gandit ca n-as fi interesanta.

| gigiro a răspuns:

Detalii despre ce? Fiecare are opinia lui proprie.Si,sa stii,sondajele, sunt facute pe toape categoriile sociale, nu sunt facute de medici.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu-ti mai fa atatea griji...un penis mare e pentru a satisface curvele... unul normal(in jur de 15) e pentru fetele normale, fiecare surub are piulita ei...

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

E foarte bine.
Sa iti legi p**a de picioare sa nu-ti iasa din pantaloni si cand faci sex cu femeia sa se sperie si te scuipa si in ochi.
Si mai da si divort de tine ca ii iese p**a pe gura la cat de mare e.

Scuze de limbaj dar e parerea mea.[n-am incercat niciodata pana acum, dar sunt sigura ca fiecare femeie vrea unul mediu(doar curvele de jum de metru)]
bye bye

| AndreiC a răspuns:

In perceptia unora de pe aici "curvele" nu sunt femei! happy In fine, in general stimularea sexuala a femeii se realizeaza in afara vaginului (la clitoris). Si in masura in care se realizeaza in interior, conteaza mai mult stimularea peretilor vaginului. Pentru asta, penisul trebuie sa fie gros nu lung. Oricum, conteaza fooooarte mult preludiul ca deh, marimea si forma penisului nu o putem controla noi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La femei, in general, cind se simt fericite aproape de lesin perceptia metrajului e eronata total. Poate sa fie scula de 10 cm daca ele se simt extraordinar sint in stare s-o faca cam de 50 cm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brigaela,ai devenit interesanta.Ia mai zi ceva mai...