E mult prea complicat. Nu o sa puteti fi niciodata impreuna. De ce sa suferi daca inevitabil o sa va despartiti? Ar trebui sa iei o decizie.Si eu sufar din cauza prietenului meu. El sta in casa cu fosta si o respecta foarte mult pentru tot ce a facut ea pentru el. Cu ea discuta mai mult decat cu mine. Chestia e ca oricat de mult ai incerca, daca nu e alaturi de tine mai mult decat e alaturi de ea, nu o sa ai sanse. Gandeste pozitiv si nu suferi. Nu e ultimul baiat din lumea asta. Crede-ma, stiu prin ce treci. Poate eu nu am o situatie asa de complicata dar stiu ce inseamna. E putin las din partea lui sa faca asa ceva. Trebuie sa te gandesti bine. Ai de gand sa accepti situatia sau sa renunti la el? Daca ai de gand sa accepti situatia, incearca sa nu ii reprosezi. O sa te faca sa suferi si mai mult. Ar trebui sa ii mentionezi ca situatia in care va aflati nu este favorabila pentru tine dar sa nu fii cicalitoare. Sper sa te ajute. Bafta. Iti tin pumnii si nu uita ca prietenii in mamente ca astea sunt cel mai mare ajutor. Stiu ca nu poti iesi cu prietenii dar straduieste-te sa o faci. Iesi cat mai mult afara si vorbeste cu cat mai multe persoane. pup
Daca erati tot timpul impreuna nu inteleg cand si-a facut alta relatie, si nici de ce s-a racit intre voi. Ceva nu e clar. Din ce zici ca ai discutat cu el nu reiese decat ca s-a simtit bine cu tine, nu si adevarul din prezent. Si apropo de formula de incheiere care vad ca e la moda, ai idee ce inseamna "p. o. o. p."?
Raspunsul e la el iar tu esti singura care poti afla! Asa ca nu lasa incertitudinile si parerile sa te doara, sa-ti rezolve aparent gandurile! Discuta cu el tot; o dragoste fara comunicare moare putin cate putin!
Maaaaaai Sentimentele se mai schimba pe parcursul unei relatii
E si normal. Dar daca nu ai incredere in el, urmareste-l... sau nu stiu
Vorba aia `Gura lumii e spurcata si numai pamantul o astupa!`
Bafta :*
Eu as zice sa renunti la el sunt o multime de baieti pe lumea aceasta...si sincer pune-te in locul respectivei, daca tu ar trebui sa te mariti cu cineva, si vine alta si ti-l fura ti-ar conveni?
Nu ar trebui sa te vazi cu el avand in vedere ca el s-a insurat! daca te vezi cu el cand e insurat si va sarutati sau faceti sex inseamna ca u esti curva scuze ca ti-o zic ar trebui sa il uiti sunt multi baieti pe lumea asta