Buna, daca se ducea la alta, atunci poate ca nu te merita si ai facut bine, dar totusi tu sti cel mai bine ce a fost intre voi si ce simti pentru. el.
Daca v-ati despartiti, asta e...viata merge mai departe, fi tare si ai sa iti gasesti tu poate alt baiat mai bun decat acesta.
E urat faptul ca te-a inselat, dar daca tu ai decis sa te desparti de el si crezi ca asa e mai bine, atunci poate asa este.
El poate inca tine la tine, de aceea se mai baga in seama cu tine, poate regreta cele intamplate.
Bineinteles ca ai procedat corect.Si meriti tot respectul pentru ca nu e normal ca tu sa cedezi la fiecare moft sau cerita a lui.Si pe de alta parte el a fost nesimtit si inca este daca tot te cauta. Si-a ceerut macar scuze de la tine? Macar atata lucru putea sa faca. Eu zic sa privesti inainte, nu te mai uita in urma. Fara regrete sau resentimente! Gandeste-te ca ai procedat corect si bine pentru tine! Va veni si acel baiat care iti va merita dragostea.
Dupacite ai scris tu eu am inteles ca baiatul nu vroia sa o fac cu tine findca te socotae o persoana minunata,, froea sa fie muza lui,,, staruite sa te inpeci si sa il erti inima iti va spune ce sa faci numai gandeste-te bine
Doamne fereste, tu ai idee ca stai rau cu gramatica, inventezi cuvinte si te exprimi de parca prima data ai auzit de limba romana. Imi pare rau ca-s din RM, sau mai bine zis imi e rusine de oamenii de acolo.