| FumeZ sEnTimEnTe a întrebat:

Oare ma poate uita? Mam intilnit cu un baiat aproape doi anii.Am fost impreuna si ne-am iubit foarte mult, am fost prima lui prietena, insa acum de vreo saptamana am decis sa-i spun sa-si vada de viata lui si eu de mia! e drept ca de la inceput imi era greu sa ma impac cu gindul ca nu ma-i suntem impreuna, dar merg inainte... El imi mai da beepuri, imi mai scrie cite un sms:si ma intreaba cum imi mai merge, cum iubirea?! Iar eu ca s-o fac pe fata ce-ia care nu sufera ii raspund inapoi ca-mi merge bini si ca pina ce-a fii la moment n-am pe nimenii, iar el imi scrie inapoi si ca lui ii merge bine numai ca cu fetele sunt careva probleme, si ca tot e singur! Cauza ca sa ne dispartim este:ca se duceia la o alta fata.si dupa cite am inteles de la el este ca se duci la ia sa-si faca placerile, iar eu asta nu pot s-o accept, undeva acolo ma doare accest lucru, caci si fost macar eu si nu avut cu el acest lucru adica sex, dar noi asta am avut-o! CE PARERE AVET?
p. s cei care au degand sa jignesca, blesteme critice si injure ii atentionez ca voi raporta pe site ca si abuz. Suntem membri acestui site ca sa ajutam si sa sfatuim persoanele care au nevoie de ajutorul nostru de aceia se numeste situl TPU-toti pentru unul.MULTUMIM

5 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Nu situ thinking bine ai facut

| monyk a răspuns:

Buna, daca se ducea la alta, atunci poate ca nu te merita si ai facut bine, dar totusi tu sti cel mai bine ce a fost intre voi si ce simti pentru. el.
Daca v-ati despartiti, asta e...viata merge mai departe, fi tare si ai sa iti gasesti tu poate alt baiat mai bun decat acesta.
E urat faptul ca te-a inselat, dar daca tu ai decis sa te desparti de el si crezi ca asa e mai bine, atunci poate asa este.
El poate inca tine la tine, de aceea se mai baga in seama cu tine, poate regreta cele intamplate.

| Amrita a răspuns:

Bineinteles ca ai procedat corect.Si meriti tot respectul pentru ca nu e normal ca tu sa cedezi la fiecare moft sau cerita a lui.Si pe de alta parte el a fost nesimtit si inca este daca tot te cauta. Si-a ceerut macar scuze de la tine? Macar atata lucru putea sa faca. Eu zic sa privesti inainte, nu te mai uita in urma. Fara regrete sau resentimente! Gandeste-te ca ai procedat corect si bine pentru tine! Va veni si acel baiat care iti va merita dragostea.

| galcionak a răspuns:

Dupacite ai scris tu eu am inteles ca baiatul nu vroia sa o fac cu tine findca te socotae o persoana minunata,, froea sa fie muza lui,,, staruite sa te inpeci si sa il erti inima iti va spune ce sa faci numai gandeste-te bine

| rserpu a răspuns:

Doamne fereste, tu ai idee ca stai rau cu gramatica, inventezi cuvinte si te exprimi de parca prima data ai auzit de limba romana. Imi pare rau ca-s din RM, sau mai bine zis imi e rusine de oamenii de acolo.