La menstruatie se expluza ovulul nefecundat, deci, nu avea cum sa ramana insarcinata!
Primele 9 zile ale ciclului menstrual (inclusiv zilele de menstruatie) teoretic se pot considera ca fiind nefertile NUMAI in cazul in care ciclul menstrual este de tip REGULAT si cu o periodicitate de circa 28 de zile. In acest caz probabilitatea de sarcina in cazul in care sperma ajunge in vagin este de circa 3-5% si de maxim 8-10% in ultima zi a acestei perioade. Momentul actual al ciclului menstrual se situeaza probabil cam cu o saptamana inainte de data la care ar urma sa inceapa menstruatia si din acest motiv nu ar trebui sa existe nici-o urma/motiv de ingrijorare fiindca este IMPOSIBIL sa existe orice tip/forma de simptom de sarcina. Orice test de sarcina se poate face doar dupa trecerea aminim 21 de zile de la data sexului in cazul in care ciclul menstrual este NEREGULAT, sau la fel dupa trecerea a minim 21 de zile de la data producerii ovulatiei. Rezultatuloricarui test de sarcina pe baza de urina efectuat mai devreme nu poate fi considerat corect deoarece intotdeauna va fi FALS NEGATIV. Probabilitatea de a exista o sarcina este EXTREM de mica sprea imposibila. Multa sanatate!
Tu nu ai auzit de prezervativ?!?! Faceti sex ca chiorii, si nu cunoasteti educatie sexuala!
Ne dorim un copil...de aceea nu am mai avut rabdare si am incercat in acea perioada.Stiu ca sunt ceva sanse sa ramane.Asa ca respira adanc...vezi sa nu iei foc!