anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ofer funda, am nevoie de ajutor...
Saptamana trecuta (marti) am facut prima dată sex eu fiind virgină... M-a dezvirginat protejat dupa 10 minute am continuat protejat... Marțea aceasta am facut-o iară dar protejat.
Intrebarea e, de ce ma dor foarte tare ovarele? Tin sa menționez că cand am urinat azi a fost un fel de verde...Saptamana trecuta am avut noaptea niste greturi si dureri de cap.
De ce oare? Imi puteti spune si mie va rog? Sunt speriata si Nu Stiu ce sa fac.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Toate simptomele descrise de tine nu par să aibă nici o legătiră cu activitatea sexuală. Ce să faci?
Să mergi la medic.

| 28438sara342ir a răspuns (pentru sadrian46):

Inseamna ca nu sunt simptomele unei sarcini, nu? Sincer eu nu vreau sa fiu si de chestia asta ma tem cel mai tare

| sadrian46 a răspuns (pentru 28438sara342ir):

Nu prea. Au apărut prea repede și nu sunt tipice pentru o sarcină.
Dar eu nu sunt ginecolog.

| Andreeush a răspuns:

Poate fi vorba de o infecție urinară.
Ar trebui să îți faci o programare la ginecolog.

| Ale5184 a răspuns:

Poate fi o infectie urinara. Nu cred ca are legatura cu faptul ca te-ai dezvirginat. Mergi la medic

| 28438sara342ir a răspuns (pentru Ale5184):

Deci nu pot rămâne însărcinată?

| Ale5184 a răspuns (pentru 28438sara342ir):

Nu. Stai linistita. Dar ar trebui sa mergi macar la medicul de familie, sa explici simptomele. Nu trebuie sa ii spui neaparat ca te-ai dezvirginat. Ii explici simptomele legate de urina si ovare si daca nu stie ce sa zica atunci poti sa ii spui si faptul asta. Sau mai bine, exista forumuri medicale pe google cauta, unde intrebi si iti raspunde un doctor. E anonim, un fel de TPU doar ca primesti cat de cat sfaturi de la doctori direct

| 28438sara342ir a răspuns:

Urinat**
Ma scuzati pentru greseli

Niste greturi***

Am început neprotejat **