Daca era daiat de treaba sigur a fost beat...
sau daca nu e posibil sa fi fost altcineva in locu lu la pc
oricum ai facut bine ca nu ai mers
:*
Nu stiu ce sa zic, e aiuria rau . Probabil doar vroia sa se dea si el mare ca are S2 . Sau poate chiar era beat . N-ai de unde sa stii. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie cu el.
Pai... ori facea misto ori vorbea serios sau in cel mai rau caz froia sa te f***a
Ha-ha-ha!
Scumpo uite ce e!
E clar ca tipul era beat sau avea chef de glume asa face si iubitul meu cu fetele super timide(sau doar timide si f serioase)cand vrea ori sa-si bata joc de ele ori sa le ia la misto!
Baiatul se simtea bine si voia sa glumeasca putin cu tine nu o lua in tragic dar nici nu-ti face sperante cu el! Era o simpla gluma, o simpla distractie!
Te-a luat la misto si s-a gandit ca poate ii iese si de o partida de sex, daca tu "pui botu"
Daca chiar nu-l prea cunosti, n-aveai motive sa mergi la el, si oricum era beat, asa dintr'odata are chef sa te duci la el.
Eu cred ca te lua la misto. Asta e, incearca sa discuti cu el daca face glume proaste, sau vroia sa faca sex.
Parerea mea e ca faci o greseala ca te gandesti la discutia asta. Nici nu merita mentionata. Omul era praf, indiferent ca era beat sau nu. Aici i s-a vazut caracterul debaraseaza-te de astfel de specimene altfel risti mult, risti sa-ti distrugi adolescenta si tineretea.
Am mai citit astfel de cazuri. Sincer e aiurea situatia, dar am facut un efort si am citit toate cele pe care le-ai mentionat mai sus. Sunt de parere ca voia sa va "distrati" si in ziua de azi asta inseamna sex si bautura, parerea mea. A insistat deoarece odata ce ai fi ajuns poate acasa la el te asteptau o gramada de pericole, pe care nu o sa le mentionez deoarece te vei speria. Sper ca te-am ajutat si apropo faza cu S2-ul era doar apa de ploaie. Felicitari pentru decizia de a fi sceptica in legatura cu propunerea lui.
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă: