Esti analfabeta? Mai treci mai fetito pe la scoala si invata sa scrii corect.Ce spui tu aici e o poveste de copii de 12 ani nu 17.La 17 ani chiar nu poti sa gandesti si sa faci diferenta intre ce e bine si ce nu pentru tine? Aaa asta daca nu prietena ta e o de aia usoara(sa-i spui ca o astept o noapte si pe la mine daca tot vine gratis)!
Tu faci misto de noi? am mai citit eu tampenii scrise de analfabeti dar... asta e prea de tot!
daca prietena ta e prosta n-are decat sa se duca la el acasa. oare ce pot face 2 adulti intr-o casa? are si el o lipsa care nu o satisface aia acasa si... prietena ta e candidata perfecta. si iubitei lui ii convine, ca asa nu o mai streseaza pe ea cu cine stie ce tampenii vrea el sa faca si pe o dezgusta.
Pai nu prea am inteles ce ai zis deoarece ai scris ciudat, dar am inteles ca prietenei tale ii place de un baiat cu 10 ani mai mare decat ea. E bine ca nu ai lasat'o sa se duca si ca a realizat si ea singura in ce incurcatura se baga daca se ducea. Este diferenta de varsta mare si acel barbat putea sa ii faca orice mai ales ca daca ea are 17 inseamna ca el are 27. Eu zic sa il uite si sa numai vorbeasca cu el si in nici un caz sa se duca la el seara ca se poate intampla orice. Ceea ce tu poti sa faci in momentele astea este sa o sprijini si sa ii explici ca ceea ce vroia sa face este rau. Succes:*.
Nam inteles nimic din ce ai scris...Ma fato cati ani ai u? Doamnee, nici sa scrii corect nu sti si cica are 17 ani