| Andreea201012 a întrebat:

Buna off nu stiu cum sa incep ca azi a fost cea mai naspa zi ieri am aflat de la o fata melisa fff multe despre iubitul meu si nu mi-a venit sa cred cum ar fi ca e rrom ca nu se duce la scoala la ani de 14 ani si ca si-a batut joc de mine si l-am sunat si suna dar a doua oara iar sia pus casuta vocala dar eu inca il mai iubeam ca a zis ca e si frumos dar mai mik deca mine la inaltime si azi a venit iar fata aia la mine si a zis ca sunt intr-un mare pericol ca ma cauta niste rromi la scoala si eu acum stau cu frica si nu stiu ce sa mai fac dati-mi si mie sfaturi plss dau fundita:X:X

6 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Spre binele tau, Andreea, indeparteaza-te de el. Nu stii ce poti pati. Ai toata viata inainte sa iubesti. Poti trece peste. Paza buna trece primejdia rea. Lasa-l, o sa vada mai tarziu consecintele. Decat sa intrii in probleme din cauza lui, mai bine il lasi. Sfatul meu straight face

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Salut.da-mi mesaj privat si vb acolo happy

| JustForYou_2012 a răspuns:

Salut happy
Cum il numesti "iubitul tau" atata timp cat nu stiai ca e rrom?
Stai linistita, nu prea cred ca te cauta rromi ca sa-ti faca ceva thinking
Dar chiar nu inteleg, il iubesti ca e frumos sau cum?

| Chimilica a răspuns:

Spune-le parintilor totul. Cu ei o sa rezolvi. Doar nu vrei sa te violeze rromi nu? Iubitul tau este un golan, mai bine ai renunta la el daca nu vrei sa ai probleme. Am fost intr-o situatie cu un rrom, sper sa nu mai fiu niciodata. Si-a batut joc de mine. Dar bine ca nu am facut sex cu el ca regretam toata viata! funda?

| OnlyMilkandHoney a răspuns:

Nu poti sta cu un asa baiat,
Paraseste-l si discuta cu parintii tai...ca sa te lase in pace, sau spune-i u sa te scape de eii... FUGI DE EL.

| RyanGeorge a răspuns:

Fugi din tara, fuuuuuuuuugi straight face