| CrazzyGirlCsm a întrebat:

ok.sa incep cu inceputul. happy
Acum 2 seri am vorbit cu un biat de la mine de la tara pe mess. ( El m-a bagat in seama si tot el mi-a cerut nr de tel) Am vorbit mult atunci cu el pe mess si la telefon. Mi-a explicat mai multe lucruri despre el etc.
Chestia e ca m-a intrebat cand ma mai duc pe acolo ca sa vina sa ma vada si eu i-am zis ca ma voi duce miercurea aceasta si ca plec duminica si a fost bucuros. A zis ca ne vom vedea in fiecare seara etc, dar ca el vine cu un scop sa ma vada: sa ma combin cu el oh go on.
Imi place de el de cand eram mai mica >:" dar nu stiu ce sa fac. El e mai "fustangiu" si chiar ma mir cum de si-a adus el aminte de mine. In anii acestia de cand are id-ul meu asta e prima data cand m-a bagat in seama si am avut o conversatie mai lunga.
Oare ce sa cred? Chiar ii place de mine? Sa ma combin cu el, avand in vedere ca eu chiar il plac? :d
Astept raspunsurile voastre! Multumesc! :*

5 răspunsuri:
| adelolyta a răspuns:

Eu zick ca ar trebui sai dai o sansa, dar fara sa pui suflet, astepti sa vezi ce comportament are si daca chiar te place, poate fi si o metoda de a incerca sa faca alta fata geloasa. Deci ai grija:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa. si faza cu placutul "ca-l placi'' e o chestiune de timp... si mie mi-a placut de ff multi baieti, dar dupa o luna, doua mi-a trecut si chiar m-am gandit ca nu stiu ce-am vazut la ei. stai linistita e o chestie de maxim 2 luni kiss si-ti va trece

| Blablabla0012 a răspuns:

E posibil ca in ani trecuti sa nu te fi observat asa tare sa nu te fi luat in considerare, iar acum cand te-a facut sau sclipit ochii. Acuma e alegerea tha daca vrei sa stai cu el sau nu. Daca crezi intr-o relatie la distanta si daca poti avea incredere in el ca nu se va da la alte fete. Succes :*

| YoPOFOleTz a răspuns (pentru Blablabla0012):

Deci ori cum zice Ruzzyka ori te foloseste sa faca geloasa o alta fata laughing orce e posibil

| Dianaaxd a răspuns:

Eu cred ca da conbinete daca il placi; D ori cum nu o sa pierzi nimic! ai ocazia sa fiti impreuna doar nu o sa arunci aceasta ocaziee la gunoi! spuneii daaa happy