Nu,esti frumoasa daca esti tu ce adin poza,in fine daca ai renunta la ochelari aia de soare de pitzi in fine e doar o parere,acum poate pentru ca majoritatea baietilor sunt intimidati de fetele frumoase si le este rusine sa se bage in vorba cu ele, de acea in unele cazuri fetele frumoase sunt singure pana vine unu cu "****" sa le agate intelegi tu? Sau poate pentru ca nu le place starea ta sau sunt si ei mai mici, adica vrei sa umbli cu de aia de 18-20 ani cum fac proastele din ziua de azi si dupa sa te dezvirgineze si sa ajungi posibil curva? eu zic sa ai rabdare sau sa te bagi tu in vorba cu unul care iti placeAcum daca nu ii dai si semne nu vine la tine de pomana pentru ca este cam intimidat!
Pentru ca nu ti-a venit momentul oportun sa ai prieten poate daca incerci sa cauti gasesti daca nu dai de nimic inseamna ca va veni singur.
Nu e vorba ca au ele ceva si tu nu ai.ai 14 ani e varsta frumusica,tu ai grija ca mereu sa fii cocheta,fara fite cum ai zis, sa te porti frumos si sigur va fi un baiat care sa aiba curaj sa fie cu tine, cu multa rabdare ai sa vezi ca va aparea si baiatul cu care sa fii in relatie
Annyyee, saluțică!
La 14 ani ai toată viața înainte, iar prietenul, crede-mă nu face parte obligatoriu din "recuzita" unei domnișoare de vârsta ta.
Zâmbește, bucură-te de vârsta pe care o ai! Există tot timpul din lume pentru băieți, crede-mă! Nu înțeleg de ce vrei să fii la fel ca majoritatea fetelor cu spui tu. Învață să prețuiești ce ai acum, draga mea. O să te maturizezi și o să gândești altfel.
Mari succese!
Buna. Pai parerea mea este ca tu nu te ai interesat sa ai un prieten sa pui ochii pe un baiat. Acuma depinde si de comportament, si de stilul vestimanter.Dar cel mai bine pune mana pe un baiat si tinel pentru tine.
Succes.
Ciao
Stii care e problema...ai 14.si esti inca mica.asaca lasa boyfriendul si mergi inainte asa cum ai mers.o sa-ti vina timpul si o sa ai.sau sa iti cauti baieti de virsta ta si sa intri in discutii cu ei.
Pai nsutiu ar trebuie sa fii si tu mai indrazneata.combinate cu fosti colegi mai mergi din cand in cand pe la cineva acasa jucati adevar sau provocare pe pedepse ai putea sa-i ceri numarul de telefon respectivului.Nustiu asa se combina de obicei cei mai multi tineri.Si din cand in cand imbracate un pic mai provocator si sa nu iti uiti acasa charmul feminin.Bafta.FunditzA?
si? mare chestie ca nu ai avut nici un prieten, nu e ata de grav, poate nu ai gasit baiatul potrivit, poate esti mai timida, sau poate esti asa ca mine...mai"scorpie" si nu au tupeu sa se bage cu tine in seama. Si eu am 14 ani si sincer, a avut o tentativa sa stau cu un baiat, dar nu prea a mers f bine. Asa ca acum is solo si nu ma plang o sa vina si printul meu pe cal alb si atunci o sa imi dau seama ca e potrivit pentru mine
Relaaaax ) primul meu prieten a fost la 19 ani, si a fost un esec total ) pana atunci nu am iesit cu nimeni (cu toate ca aratam si arat si acum f bine, cel putin asa spune lumea din jur). Dupa varsta de 19 ani observam ca am multi admiratori dar nu se apropiau de mine, nu stiu de ce acum am 25 de ani si trebuie doar sa vreau sa ies cu cineva, atatia ma suna sau imi fac curte ))) lucrurile vin de la sine, poate esti prea serioasa sau poate esti prea inteligenta, baietilor le e frica de fete f inteligente, f frumoase, sunt putini care nu iau in calcul riscul de a fi respinsi sau pe care nu-i intereseaza ca pot fi respinsi, e vorba de orgoliul lor prostesc de masculi, prefera tipe care pica usor. Dupa ce se mai coc la minte isi mai dau seama ca trebuie sa-si ia inima in dinti daca vor ceva cu adevarat. Si eu imi puneam intrebarile pe care ti le pui tu acum serios dar nu esti tu de vina, cu cat arati mai bine si cu cat esti mai inteligenta, cu atat stau ei mai la distanta, pentru ca nu au tupeu, majoritatea sunt mari si tari doar din vorbe, cand e sa treaca la fapte...sunt fricosi ca iepurasii Nu te descuraja, ce e al tau e pus deoparte, asa imi spunea mama mereu si inca imi spune asta! Un baiat calumea simte cand are de-a face cu o fata care merita...trebuie doar rabdare
Ms pentru rasp :*adv e ca prin aceasta intrebare vream sa stiu pe bune daca sunt frumoasa si da eu sunt in poza. Si nu, nu sunt "scorpie" sau pitipoanca )