Da. Chiar dacă nu înţelege acum de ce ai făcut asta, cu timpul va înţelege şi îţi va fi recunoscătoare. Felicitări!
Felicitari! Asa baieti ca tine sa tot fie!
Ai procedat foarte bine. Explica-i situatia, ca nu e bine pentru ea etc. Doamne, dar dornica e prietena ta de...
Da. Dar daca fata doreste sa isi inceapa cu tine de ce nu incerci sa o faci. Dar nu stiu cred ca zice asta doar sa vada cum reactionezi.Ar fi pacat sa nu faci nimic.Iti zic eu.Am dat cu picioru si m-am urat pentru asta.Parerea mea ar fi sa stabilesti de comun acord cu fata.Explica-i.Succes
Bravo tie! Esti un baiat destul de matur la varsta ta! Mai rar asa cevaPa, Pa!
Cate fete te au cautat te cauta si te vor cauta...eu zic sa vorbesti serios cu ea pe tema asta adica chiaar vrea asa mult'''si de riscuri tot pachetu'' ai luat o decizie ok din punctul de vedere al unei fete, oricum daca nu te simti pregatit NU o face! ai timp...
Te felicit pentru felul cum gandesti! E bine ca nu te gandesti doar la tine, ci si la ea Daca ea chiar doreste asta ar trebui s`o faceti Probabil si ea stie ce e bine si ce nu e! good luck
Depinde cat de mica e, cat de mult va doriti amandoi asta si cat de puternica este relatia dintre voi. Dar, ar trebui sa vorbiti si sa luati impreuna o decizie, pentru ca mai ales pentru ea este un pas foarte important...
Ori esti tu un baiat din categoria "raritati" [care in ziua de azi nu mai prea sunt. sa gandeasca logic]. ori tipa e prea mica. da oricum e de apreciat felul tau de a gandi
Da stiu cum e pai eu cred ca daca ea vrea e ok si daca vrei si tu. doar sa ai grija sa va protejati... daca se intampla ceva neplacut si e mai mica de 18 ani. tu alegi :d bafta :*
Hmm are 15 ani Si is cu ia de 4 luni :O Da imi zice ca nu o mai tinut la nici un baiat cum tine la mine ...SI din cate vad ia isi doreste fff mult chestia asta :O :O