| bby a întrebat:

tongue ca sa te indragostesti de cineva trebuie sa faci ceva thinking am o relatie straight face si as vrea sa ma indragostesc de el dar nu pot :-s dc nu stiu :p

Răspuns Câştigător
| nimiiiiiic a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa faci ceva anume, din moment ce esti cu o persoana trebuie sa ai ceva sentimente, nu e indicat sa te indragostesti instantaneu, iubirea vine pe parcurs, uneori mai repede alteori mai tarziu, depinde de voi. BAFTAbig hug

S>>O

7 răspunsuri:
| Lovely a răspuns:

Indragostitul e primul pas intr*o relatie. daca nu s*a intamplat asta pana acum, cu zic ca nu mai are rost sa iti irosesti timpul sis a investesti in relatia respectiva. Acum vei zica sa vorbesc prostii dar mai tarziu iti vei da seama ca asa este:p Ai grija de tine

| Jack a răspuns:

Pentru ca nu iti place foarte mult happy. Cand o sa intalnesti pe unu care o sa te atraga foarte tare o sa te indragostesti pana peste cap din a 2a zi happy Ce nas da sa pot sa fiu ca tine happynu sti tu.M-as bucura sa fiu in locul tau sincer happy eu sunt fix invers ma indragostesc prea repede happy!

| ZEU93 a răspuns:

Cand o sa te gandesti la o persoana mereu(aceeasi eprsoana) in orice situatie o sa poti sa spui ca esti indragostita tongue

| mary_9738 a răspuns:

Buna
poate nu te poti indragosti de el fiindca ca ti la altcineva, asa mi se intampla si mie, sau ar mai fi poate nu te atrage cu nimic sau pur simplu nu are acel ceva care sa iti placa tie.winking
:*

| buterfly a răspuns:

Pff...consider ca nu trebuie sa faci nimic pentru a avea sentimente pentru o persoana, ele vin cumva de la sine.Ori le ai pentru persoana respectiva ori nu le ai!happy
Daca nu esti indragostita de prietenul tau zic ca nu are rost sa mai continui aceasta relatie! Gandeste-te putin si la el, poate chai are sentimente si cu timpul vor deveni mai puternice si va fi mai greu sa treaca peste!
Succes!

| stefanya_5209 a răspuns:

Iubirea e un lucru greu de explicat.Deci tu ppoate esti atrasa de el.il placi mult.Dar iubirea e altcv.Cu alte cuvinte.nu e el cel potrivit. daca nu poti asta e.Nu te despartzi de el sau ceva de jenu.Pur si simpu nu il iubesti. Poate cu timpul vei reusi sa il iubesti

| CRETZULINAA_9710 a răspuns:

NU ARE NICIUN ROST SA STAI CU CINEVA PE CARE NU IL IUBESTIsadcredemaaaa si eu am incercat sa iubesc pe cineva...nu am reusit.asta vine de la sine...iar daca stai cu cineva numai de dragul de a avea un prietenhappygrav! spune'i ca nu simti nimic pentru el.nu iti bate joc de el daca te iubeste.