Buna!
Si e superb ca prietena ta iubeste :X
Poi, prima data sa ii testeze hamu`.
Adica, pe mess, sa ii puna un chestioanr a` la fete
Apoi, un suculetz nevinovat impreuna e excelent ( impreuna cu tine si cu bf tau daca ai ar fi ideal. sau poate are el vreun frate sau prieten frumusel =p~ )
In momentele astea trebuie sa se simta frumoasa pentru a avea sex-appleal si pentru a avea curaj.
O sedinta de frumusete la tine sau la ea acasa ii av da increderea necesara dar si lookul. A, si hainele sunt importante. Da-i sprijinul moral de care are nevoie si imprumuta-i ahinele in care se simte si arata excelent.
Ar trebui sa se intalneasca fata in fata si sa-si recunoasca dragostea unu celuilalt poate cine stie vor avansa la saruturi etc... daca chiar sunt indragostiti vor avea o relatie placuta si destul de lunga Bafta! funda ?
@anonim Nu, nu e vorba de mine Inca nu sunt indragostita. Dar, crezi ce vrei.
Frumoasa poveste
Ce pot zice, daca au vorbit si "se cunosc" cat de cat.cum ai zis tu ca au vorbit la meditatii ar face bine sa il bage in lista de mess, sa ii zica un "buna" pana nu vine alta si il sufla usor.
O sa vada ca daca si el o place o sa fie incantat ca il baga in seama pe messenger si o sa "curga" totul de la sine.
Numai bine si multi pupici. Daria!
Pai ar fi bine sa vorbeasca fata in fata cu el.Si sa-l cunoasca mai bine.
Ca sa atragi atentia unui baiat trebuie sa fii naturala in toate punctele de vedere (machiaj, comportament si altele)
Adica sa fi tu insati!
Sper sa te ajute!
Bafta prietenei tale.
Daca e genul de baiat care face misto sau care se da mare sa zic asa mai bine spune-i sa stea in banca ei ca o sa sufere mult am trecut si eu pe acolo si nici in ziua de azi dupa ani de zile nu a disparut durerea ai grija cum o sfatuiesti interseazate sa vezi daca le face asemanator si la alte fete iar daca face nu incerca sa treceti cu vederea va fi rau! sper ca o sa pui in aplicare sfatul meu te pup:*
Poi depinde de baiat el cum se comporta? Presupun ca este tupeist? Daca spui cai genul cool. poate incerca sa vb cu el fata in fata ...Si sa incerce sal atraga singura sa vb cu el cand e singur nu cu gasca asta poate sa o ajute si pe mes poate incerca Dar nu trebuie cand vb sa fie timida... ar trebui sa incere sa fie in largul ei ca si cum lar cunoaste de o viata poate asa ar rezolva ceva Sper ca te-am ajutat ceao
linarkfts întreabă: