Wow ce raspunsuri frumoase mi-ati dat. Sunteti foarte bune. Va multumesc mult de tot nici nu stiu cui sa ii dau fundita meritati ama2 ( inlovewiththerainbow si andreea ) o sa va ask sfaturile
Ce frumooss :X
Nu te-ai gandit ca poate fi un semn de la Dumnezeu ca tu sa il cauti si sa vorbesti cu el?
Are nevoie de tine.si nu iti mai face probleme in privinta " nu stiu ce sa ii zic". Cand o sa ajungi acolo o sa stii exact!
O sa vina totul de la sine.Pentru ca nu o sa mai fii tu cea care vorbeste.ci o sa fie inima ta care va stii exact ce sa ii spuna!
Cauta-l, suna-l sau fa cumva sa il gasesti! Aveti nevoie unul de celalalt!
Daca nu va mai vrea sa vorbeasca cu tine dupa e decizia lui!
Tu stii ca ai facut ce trebuia si i-ai spus ce e bine si ce e rau.Stii zicala aia "Decat sa regreti ca nu ai facut un lucru mai bine regreti ca l-ai facut"
Cand vorbesti cu el incearca sa fii calda! Sa nu simta ca il certi si tu
Sa simta ca e cineva caruia ii pasa de el!
Bafta!:*
Are un caracter imatur.e încăpăţânat şi laş.; şi nu trebuie să fii de acord cu mine.dar nu aşa se înfruntă situaţia.de ce să plece de acasă? vrea milă, îndurare? mai bine să înfrunte situaţia ca un bărbat.mă rog, unul în devenire.
Referitor la relaţia voastră. Tu ţii la el. Şi ţii mai mult decât la un frate. Cred că mai întîi de toate.ar trebui să-ţi clarifici tu sentimentele. Şi dacă el are nevoie de tine.nu o să o recunoască, că aşa sunt ei.mai orgolioşi ) Vorbeşte cu el, încearcă, spune-i doar că eşti alături. Dacă o să-ţi respingă ajutorul, va fi alegerea lui. Tu, cel puţin, vei fi încercat. :*