| didi93 a întrebat:

pai sa incepemlaughing un prieten mi-a prezentat alt prieten de a lui si nah de cad l-am vazut m-am indragostit de el:X ...ne intelegem foarte bine. vb pe messenger, prin mesaje... el nu stie ca eu il >plac:"` as vrea sa-i spun cumva... dar ...sunt cam timida...am mai pus-o pe o prietena sa-l intrebe si cand aude ca vreau sa fim impreuna zice ca glumeste[prietena] si ca isi bate joc de el...eu tot incerk sa-i explic ca nu`i adevarat... da nah.in fine... prietenul lui tot imi spune ca el vrea sa fim impreuna dar ii este rusine sa`mi spunalaughing deci e mare incurcaturabig grin...va rog spuneti-mi cum sa `i spun ca il iubescbatting eyelashes?!

Răspuns Câştigător
| hannah_9374 a răspuns:

Incearca sa-i spui ceea ce simti...chiar daca esti timida incearca sa-ti asculti inima chiar in minutele cand vei vorbi cu el...si daca si el te place ...va simti... fa-ti curaj si vb cu el... dar fata-n fata .nu prin mess si nici prin tel...mult succes :*:*

6 răspunsuri:
| www a răspuns:

Pffffff il iubesti, nu mai spunestraight face.
Poate ca il placi, ca de iubit sigur nu il iubesti.

Te intalnesti undeva cu el, vorbiti si cand crezi ca e momentul potrivit ii spui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand nu cred ca`l iubesti sincer... dar asta o sa vezi tu mai tarziu ...NU inteleg ce este asa de incurcat si asa de dificil... el te place vrea sa fie cu tine tu il placi vrei sa fii cu el ...iesitzi sa un suc sau in parc... vb prostiiii cand pleci acasaa il sarutzi... apoi... aaa da pai km gata.

| julieta a răspuns:

Iesiti undeva doar voi doi, si cand vei gasi momentul potrivit ii vei spune ceea ce simti, daca el nu bate nici un apropo... faci u primul pasbig grin

| Justmeee a răspuns:

...nu ai cum sa-l iubesti... doar asa ca vorbiti la tel sau pe mess... poate ca il placi...si pur si simplu daca si prietenul lui a spus ca vrea si el sa fiti impreuna... fa tu pasul...chiar daca esti timida... ia-l deoparte si explica-i ca il placi...incercarea moarte n-arebig grin

| didi93 explică:

Dapoi nahlaughing)
in fine...big grin

| Bacemi a răspuns:

E clar ca voi va placeti. Nu poate fi vorba de iubire deocamdata pentru ca nu va cunoasteti inca destul de bine. Fiind timida nu cred ca ai vorbit cu el suficiente lucruri sau l-ai vazut in destule ipostaze pentru a ajunge sa il iubesti. Vorbeste cu prietena ta si prietenul lui si poate mai iesiti prin oras impreuna. Veti ajunge sa va obisnuiti unul cu celalalt fara sa va simtiti chiar atat de stanjeniti. Dupa un timp puteti iesi impreuna singuri si sa vorbiti deschis. Eventual il intrebi daca te place, ca ti se pare simpatic, etc. Ar trebui sa iti arate ca te place printr-un pupic. Daca nu o face fiind timid incearca tu. De refuzat stii ca nu va refuza.