Draga mea.asculta-ma bine : si eu sunt in aceiasi situatie numai ca am prieten si inca ma gandesc la fostul si nu stiu ce se intampla mai tin sau nu la el :-s da in fine.parerea mea este sa incerci sa vezi ce vrea de la tine. testeaza-l, pur si simplu, te inteleg ca ai suferit mult in urma lui si tocmai pentru faptul ca il iubesti si tii la el ca altfel nu sufereai.insa din cate spui tu aici vad ca baiatul are si cateva gesturi aiurea iti spune iubi doar asa si voi sunteti de fapt despartiti.aiurea! de ce nu incerci sa stai de vorba cu el? printr-un fel sau altul trimite-i mesaje nu stiu vezi ce iti da de inteles, pana la urma iti dai seama daca merita sau nu.si daca nu merita eu zic sa il uiti si sa iti refaci viata stiu ca e greu, dar toti trecem prin greutati nu numai tu!
incearca sa vezi ce vrea apoi sigur ai sa iti dai seama ce drum sa urmezi... chiar daca tii la el si suferi, si el iti demonstreaza contrariul nu lasa sa se vada chestia asta.cine stie poate pana la urma roata se va intoarce.iti urez succes :*
Buna si eu am trecut prin asta. El ma iubea enorm la fel si eu pe el dar dupa 3-4 luni s-au bagat colegii lui intre noi si i-a bagat in cap ca nu il mai iubesc.Dar noi am mai fost impreuna pe ascuns.Iti dai seama ca mie nu imi placea asta. Pana la urma venea intr-o seara de la scoala cu o fata cu care eu nu vorbeam deoarece ne-am batut pentru el. A doua zi dimineata ia-m spus pe messenger adio si iti dai seama ca tineam la el enorm dar ma saturasem sa mai sufar. Acum isi bate joc de mine si multe altele. Acum sunt ca varul lui acesta este mai mik decat mine cu un an.La inceput sincer nu prea il iubeam dar acum am inceput sa il iubesc din ce in ce mai mult si incep sa il uite pe fostul meu prieten.Deci te-as sfatui sa iti gasesti un alt prieten si sa incerci sa il uiti pe fostul. Sper ca ti-am fost de ajutor.