| missbeatris a întrebat:

Buna pana acum inca nu mi-a venit ciclu dar simt nevoia sa ma masturbez...cum sa fac pentru ca am vaginul ffoarte mic

Răspuns Câştigător
| xxxname a răspuns:

Ciclul il ai de la 11, pin'la 15 ani cel mai mult... Daca simti nevoia sa te masturbezi, atunci fa-o, dar nu des...winking Sprer sa-ti fie de foloswinking

7 răspunsuri:
| ontopoftheworld a răspuns:

Incearca cu maturalaughing)nu simti nevoia VREI SA TE MASTURBEZI, fa-o cum vrei daca iti placelaughing

| zoX a răspuns:

Serios. =) doamne... poti sa te masturbezi fara sa iti bagi ceva in tine neaparat. @! #&#$ retardatelor. Stii ai o bulinuta deasupra vaginului se numeste CLITORIS si are cele mai multe terminatii nervoase ( iti imaginezi ca este murdar si tu incerci sa il cureti si vezi ce se intampla. ) doamne ce intrebari doamne.

| mgtow a răspuns:

Cu degetul iti atingi vaginul til bagi inauntru si o sa vezi tu singura restul.

| brunetzik07102011 a răspuns:

Pai daca nu ti-a venit pana acum ciclul inseamna ca ai un 11-12 ani...ce-ti trebuie masturbare acum? la varsta asta ar trebui sa iti vezi de scoala si nu de alte prostioare, ca pentru varsta ta asa ar trebui sa le numesti.doamne daca mai vad intrebari de astea pe aici sigur mananca barbatul meu colivacrying

| shanela a răspuns:

Ce? ok masturbeaza-te fa ce vrei da kati ai ai 12? daca ai 12 sau mai putin nu mi se pare ok ca la o varsta asa frageda sa... DuAm'nEE

| missbeatris explică:

Am 14

| MrBoss14 a răspuns:

Buna si eu am problemele astea, dar doream sa ti zic ca bine ar fi sa o faci cum îți este ție mai bine daca vrei contacteaza ma si mai vorbim in privat, sau ai insta?