| CristinaBabu11321 a întrebat:

Buna. Pana la urma o sa plec la mare vineri cu prietenul cel mai bun si mama considerand ca are alte treburi mai importante.Deja m-am consolat cu ideea ca parintilor mei chiar nu le pasa de mine si nu vor sa mearga nicaieri cu mine, m-au lasat pe mine pentru un partener al lor care a venit in Romania pentru a asista la un meci. Cu omul ala la meci si pe la restaurante au mers, cu mine nu vor. Sunt total neimportanta.

Voi pleca vineri cu amicul meu si am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati.

Se comporta foarte frumos cu mine, l-am tinut in mall aproape o zi intreaga si nu s-a suparat, imi face pe plac cu orice, glumeste cu mine si ma face sa ma simt iubita. Dar nu inteleg de ce nu pare atras de mine. La cabina de proba l-am rugat sa isi dea cu parerea despre niste pantaloni iar eu eram goala in sus, mi-a vazut sanii dar nu a reactionat in niciun fel. Credeam ca ar trebui sa zica ceva nu?

Apoi m-a vazut goala cand ma schimbam (a batut la usa si i-am zis da iar el a intrat desi ma schimbam). La fel, nicio reactie, parca nici nu a observat ca eram goala.

Cum as putea sa ii atrag atentia? Mi-as dori sa o fac cu el la mare, ma atrage foarte rau, vreau sa fac asta cu el cu orice risc. Cum il pot convinge?

Inca ceva, parintii mei stiu ca vom sta in aceeasi camera dar el si-a luat o alta camera. Oare de ce a facut asta? Acasa mai dorm la el si nu a parut niciodata deranjat.

Oare am vreo sansa cu el? El lucreaza cu tatal meu si tata il apreciaza foarte mult, ar fi si pe placul parintilor mei o relatie cu acest baiat. Cum sa fac sa il cuceresc?

Vreau cat mai rapid sa fiu cu el, vreau de la mare sa formam un cuplu si vreau sa o fac cu el. Nu vreau sa pierd ocazia dar nu stiu cum sa fac sa ma observe si sa ma vrea si altfel. Pare ca ma vede doar ca prietena si e dureros sad

Stiu ca probabil ar trebui sa mai astept dar nu vreau sa astept pentru ca l-as putea pierde, sunt o gramada fete care vor sa fie cu el iar ele sunt mai mari ca mine si mai dezvoltate fizic. Ce sa fac? Nu vreau sa il pierd

Răspuns Câştigător
| IonutMontenegro a răspuns:

Pararea mea este sa nu grăbești lucrurile, sa lași totul sa vina de la sine, dacă el nu te iubește nu ai ce sa faci în privința asta, asta este trebuie sa te împaci cu ideea, sau poate și el te iubeste dar se simte stânjenit fiindcă îi este tata l tău șef, sau cine știe, dacă el nu simte nici o atracție pentru tine înseamnă că ori tine la tine ca o prietena ori iubește pe altcineva ori are alt scop în viață

Răspuns Apreciat de Editori
| BabaOarba a răspuns:

Nu sunt prea multe date, dar mie imi pare ca nu ii esti indiferenta, dar nici ca nu vrea mai mult, pentru ca nu este indeajuns de matura. Cred ca el e ceva mai mare daca lucreaza cu parintii tai.

A te arunca goala in bratele lui, pentru un barbat care a trecut de prima etapa a sexualitatii este complet neinteresant. A il tine in mall la nesfarsit e pitiponcos, si nu-l incita de niciun fel.

Chiar si faptul ca te plangi ca parintii tai nu te baga in seama, in conditiile in care tu vrei sa faci sex la mare, arata ca esti inca copil. Ori esti indeajuns de matura ca sa faci sex, ori inseajuns de mica incat sa mergi cu parinitii peste tot. De la o varsta incolo parintii isi vad si ei de viata lor si ii lasa pe copii sa aiba viata proprie.

9 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Poate pur si simplu nu este atras fizic de tine? Eu zic sa accepti faptul ca sunteti doar prieteni si sa il lasi in pace

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca barbatul acesta, nu-i atras de tine!
Cu cat esti mai goala si mai dispusa sa i te bagi in pat, cu atat fuge mai mult de tine, pentru ca nu simte nimic pentru tine. Apoi tu esti minora si taica-tu cred ca-l omoara, daca iti face ceva.
Practic te trateaza ca pe o sora mult mai mica.
Sa nu uitam ca, s-a despartit de fata pe care o iubea din cauza ta si asta nu va putea sa-ti ierte vreodata.
In orice caz, comportamentul tau este josnic, sa-i distrugi omului fericirea si viitorul, despartindu-l de femeia vietii lui apoi sa-i impui sa meargă cu tine din obligație, unde ai tu chef, doar pentru ca taica-tu este seful lui, chiar mi se pare josnic si nu pot sa cred ca parintii tai accepta acest lucru.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca esti un copil razgaiat, care considera ca i se cuvine totul, fiind total incapabila sa intelega ca parintii tai sunt oameni maturi care au un oaspete strain si obligatia sa fie cu el pe perioada cat este in Romania. De dus la mare va puteti duce oricand, dar tu ai ales sa te superi pe parinti de parca ti s-ar cuveni tie totul.
Nu-i frumos cum te comporti si manipulezi angajatul tatalui tai, acel baiat pe care l-ai despartit de iubita lui.
Pentru el este evident ca o face din obligatie (taica-tu ca-i seful lui), dar nu te astepta la nimic din partea lui, fiindca omul ala nu sentimente pentru tine si nici nu se paoet incurca cu un minor, fiindca stie in ce necazuri se poate baga.

| CristinaBabu11321 explică (pentru Violleta2022):

De ce iti place sa fi rea cu mine? de fiecare data ma faci sa ma simt ca ultimul om? Cu ce ti-am gresit?
Sunt indragostita, e atat de grav? Tu nu ai fost indragostita la 16 ani?
diferenta de varsta este de aproape 4 ani. Nu este asa de mare. Cunosc multi oameni casatoriti la care diferenta este mai mare

| IonutMontenegro a răspuns (pentru CristinaBabu11321):

Deobieci oameni care sunt mai învârstă judeca asa aiurea își dau cu părerea ca să enerveze oameni mai mult, sau mai mult o fac din invidie, și eu am trecut prin astfel de momente și tot la fel mi se întâmplă spuneam ceva și mai mult eram luat la mișto, asa e peste tot uni oameni se cred superiori fiindcă sunt mai învârstă cred ca știu totul

| Violleta2022 a răspuns (pentru CristinaBabu11321):

Incerc doar sa te trezesc la realitate, pentru ca-ti place sa manipulezi si sa chinui oamenii.
Ai distrus fericirea a doi oamenii, care nu meritau acest lucru doar ca vrei ca acel barbat sa fie al tau.

Dar nu am vrut sa ii despart, pur si simplu s-a intamplat sa fie asa. Eu nu vreau sa fac rau nimanui sad

Nu s-a intampla din senin, chiar tu ai scris cu mana ta in alt topic.
Asta este rusinos, sa manipulezi oamenii, ca sa le distrugi fericirea si sa-i desparți fiindca tu esti indragostita de acel barbat.

Nu m-am bagat in niciun fel, cand era cu fata aceea nici nu ma gandeam sa fiu cu el, doar vorbeam cu el. Acum e singur, eu sunt singura, de ce e gresit sa ma gandesc la el?

Terog sa reciteste topicurile anterioare, scrise chiar de manuta ta, unde spui ca-ti pare rau ca s-au despartit din vina ta.
Dar am sa iti dau pace, ca nu intelegi nimic din ce-ti spun si-i inutil sa-ti mai explic.

Da, probabil a fost vina mea dar asta nu inseamna ca mi-am dorit asta. Este diferenta

Bineinteles ca ti-ai dorit asta, odata ce ai spus cu gurita ta mai sus, ca esti indragostita de el si-l vrei al tau.

La momentul ala nu simteam asta. Nu mai zic nimic, tu vrei doar sa ma simt aiurea sad

| mihai69 a răspuns:

Nu ai ce pierde, pentru că tipul ăsta nu e vreun obiect de-al tău. E om în toată firea și sigur și-a dat seama ca pe tine te mănâncă la 'fofo', dar tu pentru el ești doar un copil. Și niciun bărbat serios nu s-ar încurca cu un copil când el are de fapt nevoie de o femeie.
Nu toată lumea se învârte după tine, din păcate...

| IacobAlexandrescu7722 a răspuns:

Răspunsul meu IT'S SIMPLE

DOMNIȘOARA aici de fata apus o întrebare, nu a dat în cap nimănui doar a pus o întrebare și noi ar trebuie sa o ajutam fiindcă suntem o comunitate

DOAMNA aici în cauza de ce va luați asa tare de ea, oare nu putem sa ii dam un sfat prietenesc fără sa fim răutăcioși

Ar trebuie sa ne ajutam unu pe altul, nu sa vorbim la mișto cu invidie sau cu răutate sau sa ne luam aiurea de oameni pe care nici nu-i cunoaștem măcar!