Ah,draga mea,cat de mult gresesti!
Te gandesti la toate femeile de pe pamantul asta care au nascut de atatea ori si continua sa fie iubite si adorate si le vezi fericite si impacate?
Cum crezi ca au depasit complexele pe care le poate provoca o sarcina,sanii lasati,slabirea muschilor?
Cu multa incredere in ele si cu o infinita dragoste!
Lasa complexele,uita de ele,iti faci rau singura,accepta-te tu mai intai!
Nu esti un monstru,ai doar o particularitate care sa zicem te-ar putea deranja personal, dar daca tu te impaci cu ideea, ceilalti nici macar nu o vor baga in seama!
Nu fii copil, depaseste-ti ideea gresita pe care ti-ai implantat-o singura in minte si traieste-ti viata libera, fara sa te impiedici in prejudecati si complexe!
Ce-o sa faci peste 10 ani cand chiar vei dori sa devii mamica?
Nu-ti mai exagera particularitatile si nu le mai vedea ca defecte, asa esti tu si cui ii place, iubeste-te exact asa cum esti si vei vedea cum, apoi, te vor iubi si ceilalti!
Hey,lasa ca toate fetele au cel putin una, si in legatura cu asta baiatul respectiv daca te iubeste, nu te lasa iubita de el pentru cum arati ci pentru ceea ce esti. poate macar prin asta ai putea sa te pastrezi curata pana dupa casatorie, asta daca nu te-ai patat deja..vezi tu ce faci, dar nu te simti jignita, nici o fata nu e perfecta..mai bine urata, grasa cu vergeturi si celulita, dar fata cuminte, curata si de treaba..decat slaba,sexy si curva,fata fitoasa si cu pretentii...
Esti speciala nu te lasa injosita de cei din jur,daca fac misto din tine foloseste indiferenta dar macar dovada de intelepciune nu le fa la fel si tu.
Eu cred ca poti fi iubita asa cum esti, sigur exista un baiat in lumea asta care sa te iubeasca asa cum esti, fii increzatoare si du-te inainte cu capul sus. apropo vergeturile se fac mai normale daca te vei bronza pe ele, la inceput se rosesc dar dupa aceea nu mai arat asa urate. sper sa-ti fiu de folos si nu ti-am raspuns pentru fundita ci sa te ajut, asa ca poti sa le-o oferi altora care au nevoie de ea, GBU.