| stefania_6954 a întrebat:

parintii mei spun ca nu e bine sa fluier noaptea in casa... de ce?

11 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Cica ramane pustie
laughing

| shtephie a răspuns:

Stefy, in primul rand nu-i frumos sa fluieri in casa, mai ales noaptea happy
Nu's superstitioasa, dar poate e adevarat ce zic cei de mai sus cu spiritele relehappy
Fluiera si tu ziua afara happy
Te pup :*

| GdX a răspuns:

Mda sa stii ca in cultura populara romaneasca fluieratul reprezinta singuratate, pustietate, iar fluieratul in casa se spune ca aduce pustiirea casei (adica moartea locatarilor). Se stie ca fluieratul e obiceiul oamenilor singuri, plictisiti, care stai in pustietate...

| vyolycy a răspuns:

Eu stiu ca daca fluieri in ksa cica raman casa pustie...superstitii

| So Good a răspuns:

Tragi a paguba

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Si mie mi s-a spus acest lucru
Cica daca fluieri noaptea in casa il invoci pe ala cu coditalaughing
eu asa stiulaughing
ceea ce e o mare prostielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut au dreptate pentru ca sa fluieri in casa e un obicei de educatie proasta si nu vor ca sa te obisnuiesti asa mai ales le var fi rusine daca u ai fluiera noaptea cand ai niste musafiri, bafta si fluiera cand nu sunt ei asa esti mai in apele tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca daca fluieri noapte chiemi la tine spiritele rele si daca tot le chiemi faceti o petrecere o muzica buz un dans

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Se spune ca... ramane casa pustie si app: ce cauta aceasta intrebare la dragoste si sex?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DACA FLUIERI IN CASA NU SE INTAMPLA NIMIC PUNCT. Fluierati cat vreti copii si invatati va parintii sa nu va mai implanteze sugestii negative aiurea doar pentru ca ii deranjeaza pe ei ca fluierati! Ganditi!

| trabantel a răspuns:

Pentru ca esti descrescuta...mai ales cand ai pus intrebarea asta la dragoste&sex mrg, iti da seama ca parintii tai nu suporta sa creada ca o sa ajungi cioban la oi tonguetongue:tongue