Nicio pastila de a doua zi care este administrata corect nu da un rezultat pozitiv, indiferent ca este slab sau nu! Nu exista asa ceva, daca pastila a fost luata tarziu e clar ca nu isi mai face efectul…depinde si ce pastila ai luat ca se pot lua unele in 72h altele in 24h. uneori aceste pastile nu isi fac efectul la toate femeile ..am intalnit cazuri in care unele au ramas gravide chiar daca au luat pastiluta de a doua zi
Am luat pastila la 3 ore după contact, escapelle. Am făcut test digital astăzi, negativ. Însă dacă fac altele, și mă uit la ele peste câteva ore văd și a doua liniuță, știu ca nu mai sunt concludente, dar totuși există șansa de o posibilă sarcină? Menționez faptul ca am avut menstruatie timp de 5 zile după amdministrarea pilulei, sigur nu poate fi vorba de o sângerare de implantare. Sunt 19 zile de la contact, mă gândesc ca testul digital arăta dacă sunt, are și opțiunea 1-2 săptămâni.
Poti sa stai linistita, nu te mai stresa, nu esti insarcinata!
Ai avut menstruatie deci e logic ca nu esti insarcinata te stresezi degeaba sa stii!
Mulțumesc frumos, dar după menstruatie la două zile, am ceva scurgeri maronii, știi cumva cauza?
Mulțumesc, Robert, așa stres ce am avut?
Asa se intampla la toate femeile, Ella! Scurgerile maronii dupa menstruatii sunt normale si se regleaza singure cand intri in saptamana fertila si te apropii de ovulatie! Nu ti face griji
Oh, mulțumesc din suflet, ideea este ca chiar dacă mi-a venit menstruatia, parcă nu sunt cu inima împăcată?, adică am sensibilitate la sâni, desii ultimul test a fost făcut în ziua 21 de la contact, mă gândesc ca atunci trebuia să fie pozitiv dacă era vorba de o sarcină, de unde sensibilitatea? Să fie vorba de o dereglare hormonală cauzată de pilulă? Dar totuși de atâta timp încă mai are efect?