anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pe 1 octombrie m`am despartit de iubitul meu, dupa o relatie de 1 an si 10 zile. Dar inca tinem legatura, adica ma mai suna sa imi zica sa am grija de mine, sa imi zica ca daca am vreo problema sa apelez la el, ok. dupa ce ne-am despartit el a sters toate pozele cu noi de pe fb, hi5, dar la av la mess inca mai tine o poza cu mine in care apare si inelul de la el.
Nu stiu ce sa fac, eu inca nu am stes pozele cu noi de pe fb, l`am intrebat daca se supara daca mai tin pozele si a zis ca nu, pentru. ca e fb meu si fac ce vreau cu pozele, bun... astazi am trecut prin fata barului parintilor lui si l`am sunat sa aisa afara daca vrea sa ma vada, ok, a iesit, am vorbit putin vreo 5 minute ca eu trebuia sa intru la ore, apoi cand sa plec l`am sarutat[ mai mult pupat pe buze] el nu a reactionat in niciun fel, si eu am plecat si i-am zis sa aiba grija de el, apoi si el mi-a zis la loc. dorul ma omoara, il vreau inapoi, il iubesc!
voi ce imi recomandati sa fac, ca sa uit macar pentru. moment de el, sau ce credeti ca el inca mai tine la mine, ma mai vrea inapoi?

scuze ca e mult de citit.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Oricat de greu iti e fara el,conteaza motivul pentru care v-ati despartit.
Daca el a vrut sa va despartiti,lasa-i spatiu,sa vada cum e fara tine si sa ii lipsesti.
Daca continuati sa fiti si despartiti aproape cum erati si cand erati impreuna,asta nu e despartire, e boala lunga si raneste prea mult.
Fii mai retinuta si incearca sa te convingi singura ca v-ati despartit. Daca e sa fiti impreuna din nou, te vei bucura mult mai mult!

1 răspuns:
| Sexonfire a răspuns:

Pentru faptul ca inca te cauta e posibil sa te vrea inapoi, dar zici ca totusi este indiferent. Raspunde-i cu acceasi moneda. Lasa-l sa lupte pentru tine, nu-i da totul pe tava, ca si astazi de exemplu nu trebuie sa-l saruti. Fii indiferenta, si iti vei da seamawinking