Nu stiu de ce te joci tu asa cu pastilele astea de a doua zi pentru ca nu trebuie confundate cu bomboanele, ciclu iti poate fi dat peste cap din cauza pastilelor dar poate fi si sarcina, fa un test de sarcina
Cam de multe ori ti s-o rupt prezervativul, prietenul tau are burlan sau penis?
Frate da ce naiba faceti cu prezervativele alea de se tot rup?
Daca s-a rupt si a intrat sperma...da, sansele sa fii ramas insarcinata sunt foarte mari.
De ce nu te-ai dus si tu ca o fata desteapta care are partener stabil, la medic sa iti prescrie anticonceptionale? Daca tot nu ai probleme in a baga hormoni in tine.
Deci sa inteleg...tu ai luat postinor in august, octombrie si decembrie?
Oricum, o intarziere de o zi este irelevanta. Trebuie sa ai o intarziere de minim 7 zile ca sa incepi sa-ti faci griji.
Tine totusi cont ca menstruatia ta e data peste cap maxim de la cele 2, 3 pastile luate intr-un timp atat de scurt!
Da de 3 ori am luat postinor 2
Foarte rau! Sa nu mai iei niciodata in halul asta de anapoda si de des pastila de a doua zi!
Nici prietenul meu nu a vrut sa iau dar decat da fac un avort, mai bine a fost sa iau pilula de a doua zi, nu am sa mai iau de-aum
Nu zic sa nu o mai iei niciodata. Dar asta se ia de maxim 2 ori pe an si e indicat sa fie macar 3-4 luni intre ele.
Cel mai simplu pentru tine ar fi sa mergi la ginecolog sa iti prescrie anticonceptionale.
Buey voi nu ati inteles ca fata se arde regulat si foloseste prezervative din astea 3 la 1 leu )
Ce amuzant, poate tu te arzi asa ca nu te baga in viata mea personala daca nu stii despre ce e vorba