| Kydutsa a întrebat:

Pe 20 menstruatia s-a incheiat.
Pe 24 [aseara] am avut contact sexual neprotejat, iubitul mentioneaza ca nu a ejaculat in mine, doar ca problema este atunci cand a scos penisul era de sange foarte inchis la culoare.
In acest act sexual nu am avut orgasm. De aseara incontinuu ma dor sanii si ma doare burta.
Ce poate sa fie? Va rog ajutati`ma! Funda

Răspuns Câştigător
| mihaelaanamaria22 a răspuns:

Stai linistita ai avut sangele acela inchis deoarece menstruatia nu se termina dintr_o data; poate ca ai observat ca in ultimele zile, fluxul este mai redus; prin penetrare ai mai eliminat ceva de acolo; contact sexual neprotejat poti avea timp de 10 zile dar nu mai mult deoarece dupa aceea esti in perioada fertila si ramai imediat.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca ai o rana pe colul uterin. Sangerarea la contact sexual este unul dintre cele mai importante si grave semne de alarma si impune consult ginecologic obligatoriu la cat mai scurt timp de la aparitia sangerarii (ca sa se poata gasi sursa sangerarii si, eventual, biopsia).

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca iei anticonceptionale poate fi vorba de spotting.
Daca nu iei asa ceva,du-te urgent la medic. Poate fi vorba de o sarcina,rana pe col,infectie, ovare polichistice... absolut orice, numai de bine nu!

| consiliera a răspuns:

Nu e nimic. Daca zici ca s-a terminat ciclul.Pur si simplu ti-a"dat-o"mai tare si a mai venit un pic.Nu e cazul sa fii speriata.E bine sa vorbesti totusi si cu un doctor.

| chelie91ptm a răspuns:

Hmmm. poti sa ramai gravida. E cel mai periculos sa faci asta asa repede dupa terminarea menstruatiei. Du-te la un ginecolog.

| chelie91ptm a răspuns:

Vote

| Anonim3007 a răspuns:

Erai virgina cand ai facut asta? daca erai virgina = ti-ai pierdut virginitatea

| MadalinaDidi a răspuns:

O raceala?

| ReiVaN a răspuns:

Pisika cum sa ramana fata insarcinata daca nu si-a dat drumu ala?

| pisika_5560 a răspuns:

Trebuia sa va protejati.Aceste acte sexuale sunt periculoase mai ales la putin timp dupa menstruatie, ai grija sa nu ramai insarcinata... funda?