Este posibil sa fie doar o dereglare sau sa fii racit...fa un test de sarcina.Ai zis in iunie. de atunci nu ti-a mai venit menstruatia, ca suntem in august?
Nu as vrea sa sustin ceea ce a spus Idiotul dar de ce faceti cacaturi din astea apoi regretati? unde dracul va e capul fetelor? de fapt cam stiu unde e capul si gura in acel moment
Aaaa daca vrei sa stii unde mi-a fost mie capul,, a fost pe umeri,, si voi daca ati fi fost in situatia mea,, nu ati mai fi comentat,,, si ca sa muriti de ciuda eram doar racita...si ganditi-va de doua ori inainte sa mai comentati asa,, pentru ca poate ajungeti si voi asa,,
Vad ca te oftici! capul sigur nu ti-a fost pe umeri...sigur era in alta parte mult mai jos decat umerii! cat despre dorinta "poate ajungeti si voi asa"
vorbeste pentru altele, eu am scula ..nu trag ponoasele
Scuza-ma domnule perfect iepuras,,, dar ai un nume de fata,, deci de unde sa stiu eu ce esti...si app nu era o dorinta de a se intampla,,, ci era o presupunere,,(daca erai)doar ca se pare ca nu toti inteleg...
Maria tata, tine capul plecat ca si pana acum, sa prinzi in bot ceea ce trebuie! daca ai dubii in privinta mea ti-o pot arata la web sa te convingi))
Chiar nu e nevoie,,mai poate tu crezi ca eu sunt vreo fetita prostuta,,, da fi atent aici ca nu ma poti calca in picioare cum ai tu chef,, poti sa zici tot e vrei tu despre mine, da habar nu ai cum sunt de fapt,, si ai face mai bine sa iti ti gura,,, ca nu impresionezi pe nimeni...
Mariuco eu nu te calc in picioare,eu te-as calca asa cum calca cocosul gaina, ca doar asta e menirea barbatului in viata! nu te mai supara, ma exciti daca te superi, tu ai grija sa faci sex protejat next time, ok?
De unde esti tu asa sigur ca asa era,,, daca nu ai ceva bun de spus, mai bine tine-ti gura...nu sti tu ce s-a intamplat,,,
SongKangfan1 întreabă: