Nu exista sa minti pentru binele cuiva, asta este doar in capusorul tau, dar in realitate NU trebuie sa minti niciodata, pentru ca vei fii prinss cu minciuna si vei suferii consecintele.
Tu chiar ai mintit si ai fost prinsa, deci suferii consecintele actiunii tale.
Ideea este ca, oamenii se satura de mincinosi si la un moment le ajunge minciuna si rup relatia. Lucru perfect normal.
Tu, daca continui s aminti, dupa ce ai mintit de mi multe ori si nu ai invatat ca poti sa ranesti si sa faci pe altii sa sufere, acum trebuei sa treci prin consecintele faptelor tale.
Nu-i nimic, asa inveti! Sunt convinsa ca vei invata din greseli si cu urmatorul iubit nu vei mai mintii, daca vrei sa ai o relatie fericita.
Imposibil nu vreau pe altcineva el e viitorul meu el e alesul il iubesc enorm si nimeni si nimic nu poate schimba asta. Marti plec la el la Ploiesti si sper sa ma accepte
Cand iubesti pe cineva cu toata inima, nu-l minti!
Buna stimat utilizator, ti-as sugera sa nu te ingrijorezi, solutia este la tine iar eu te voi ajuta sa o descoperi.
Singura cale in care voi mai puteti avea incredere unul in celalalt este sa ii dati resstart relatiei, trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui cum sta treaba de fapt, ii spui ca esti sincera si ca vrei sa fii cu el, apoi ii vei dovedi ca merita sa aiba incredere in tine.
Daca el te iubeste va accepta, daca nu inseamna ca nu tine la tine, cine te iubeste nu poate trai fara tine.