| Anaaremerezzt5 a întrebat:

Buna pe 3 sept iubitul meu a ejaculat apoi s-a sters cu servetele umede foarte bine apoi mi l a bagat de cateva ori apoi am facut tedte de sarcina in semptemvrie la 14-21 zile (negativ) octombrie noiembrie (negativ) am fost la ginecolof in octombrie mi-a zis ca am ovare micropolichistice si am pastile acum le baza de plante uneori mai simt asa o durere sau disconfort la ovare si nu trebuia sa mi creasca burta daca eram gravida sunt foarte slaba va rog frumos sunt disperata

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Disperata, de ce?
Odata ce un midic ti-a confirmat ca nu esti gravida, dupa ce te-a consultat, de ce ai mai fi disperata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Aia nu înțelege nici eu cringe...acum știu și eu de pastilele alea înțeleg oare cum ce funcție au adică previne o sarcină cum ați spus și Dumneavoastră Doamnă Violleat2022

| dullcat a răspuns:

Buna.Care este intrebarea de fapt? Cand suferi de ovare polichistice e de asteptat ca burta sa fie mai umflata, dar nu inseamna ca este sarcina.Nu e ok ca nu ai incredere in ginecolog si cauti ajutor pe astfel de siteuri unde nici nu exista medici.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă testele din septembrie și octombrie au fost negative, nu este posibil sa fii gravida.

| Cavaler001 a răspuns:

Calmează.te și daca vrei poți să mai consulți alt ginecologwinking
Gândește pozitiv.