Uite care este sfatul meu, cand o sa te cunosti mai bine pe tine atunci o sa incepi sa iti dai seama daca e bine sau nu sa stai cu cineva.Acu 1000 de ani nu exista TPU sau nu stiu cine sa intrebe auzi e bine sa fac nu stiu ce? cel mai bine este sa faci ce crezi u ca este mai bine pentru tine, nu mai te lua dupa sfatul altora ca poti sa ai surpriza sa fie gresit si sa suferi O seara buna
Sincer,chiar nu mai are rost sa te tii dupa el.Sau incearca tu sa vorbesti cu el,desii nu cred ca ar mai putea merge. Daca poti,adica, trebuie, ai putin orgoliu si fii indiferenta.indiferenta ii doare cel mai tare, si daca chiar nu il intereseaza, inseamna ca nu ar trebui sa iti bati capul cu cineva ca el...
Sfatul meu este sa vorbesti tu cu el, sa-l intrebi exact ce are de gand si asa te lamuresti. Dar asta numai in cazul in care esti sigura ca vrei sa fii cu el.
Daca el nu mai vrea sa se impace cu tine nu te mai tine dupa el pur si simplu n-ar e rost! funda?/
Nu are rost e f nehorat lasa-i timp sa se gandeasca vezi-ti de viata ta mai bine lasa-l singur numai vb cu el
Pai tot tu vrei sa te tii dupa el?.din cate am citit mai sus. doar pentru ca o singura data a trecut si nu te'a salutat gata te-ai si suparat.ma rog...Parerea mea e ca daca nu iti gasesti pe altcineva pana incepe scoala.incearca sa va apropiatsi din nou. daca da.ii spui ca ti-ai gasit pe altcineva si asta e.. bafta.