| cntntinchis19 a întrebat:

Bună,pe 4 octombrie am făcut sex neprotejat,a fost primul meu contact sexual(el dandu si drumul in mine), de atunci, chiar din a doua zi am avut secreții transparete(4 5 zile la rand), ma simt tot mai obosita și mi-a întârziat menstruația 3 zile(lucru care nu se întâmplă de obicei), am făcut ieri 12 octombrie și azi, 13 octombrie 2 teste de sarcina ambele ieșind negativ. Ma gândesc sa mai aștept poate îmi vine menstruația și sa refac testul peste o săptămână. Credeti ca sunt sanse sa fiu însărcinată?

Răspuns Câştigător
| irina4219 a răspuns:

Nu putem spune sigur nimic, fiind primul tau contact sexual e posibil sa fie niste dezechilibre hormonale și de-aia sa îți întârzie menstruația. In același timp, poți rămâne gravidă chiar daca a fost prima oara. In legătură cu testul de sarcina, poate să fie ori fals-negativ, ori să iasă negativ pentru că l-ai făcut prea devreme. Chiar dacă ele nu sunt 100% ceva sigur, ca sa ai șanse mai mari sa vezi dacă ești însărcinată sau nu îl faci la 2-3 săptămâni după actul sexual. Deci am aceeași părere ca și tine, mai așteaptă să vezi dacă îți vine menstruația, iar peste o săptămână, doua repetă testul. Multă sănătate!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Testul de sarcina se face la 10-14 zile de la intarzierea menstruatiei.Degeaba le-ai facut pe alea doua acum cateva zile, nu primesti rezultate concrete.De ce nu folositi prezervativ daca nu doriti o sarcina? Ai toate sansele sa devii mamica, chiar daca e primul contact sexual, mai ales ca a ejaculat inauntru.

https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/test-de-sarcina.html

https://www.reginamaria.ro/......e-rezultat

| DorinaK a răspuns:

Nu esti insarcinata, menstruatia o sa-ti vina dar dupa ce ai sa constati ca tocmai ai luat o boala venerica care nu are leac.

| ziustin a răspuns:

Cati ani ai?

| cntntinchis19 explică (pentru ziustin):

17

| ziustin a răspuns (pentru cntntinchis19):

Te-ai riscat enorm. Trebuia sa folositi prezervativ sau in cel mai rau caz sa iei pastila de a 2 a zi. Pe viitor incearca sa te protejezi

| DoamnaLalea a răspuns:

Ai scris ca si-a dat drumul în tine, pai daca si-a dat, zi bun venit la copil.
Iar testul de sarcina se face dupa 21 de zile de la contactul sexual.