Daca ai banuieli cumpara un test de sarcina si vezi ce iese. Daca nu esti ai grija pe viitor sa folosesti prezervative. Ok?
Nu vreau sa te jignesc dar sunt niste chestii logice.
1. Daca nu a ejaculat in tine de ce ai luat Postinor? Administrarea de Postinor si mai ales dupa ureche, fara prescriptia medicului, duce la dereglari ale menstruatiei in special si a aparatului reproducator in general.
2. Daca nu a ejaculat in tine cum sa fii insarcinata? Copii se fac numai din ovulul tau cu spermatozoidul activ al lui, rezultati prin acea ejaculare. Sper ca te-ai mai lamurit iar data viitoare va documentati mai mult inainte de a da frau liber hormonilor.
Hello din moment ce ti'a venit cum sa fi gravida?
Ti'a venit deci gata e clar ca nu esti.
Dereglare ca a venit mai devreme poate de la pastile, sau varsta.
Hello din moment ce ti'a venit cum sa fi gravida?
Ti'a venit deci gata e clar ca nu esti.
Dereglare ca a venit mai devreme poate de la pastile, sau varsta.
Mie mi-a venit de aproape 6 ani si tot nu mi s-a reglat. Trebuie sa astepti. Plus ca acum s-a produs o schimbare. Ceva nou. Un corp strain in corpul tau. Si pastilele.
Deci e ceva normal.
Si din moment ce acum ai ciclu nu ai cum sa fi gravida
Mai din moment ce nu si-a dat drumul in tine sigur nu esti.
Da' oricum ca sa fi mai sigura cumpara un test de sarcina ca nu e scump si o sa fi mai linistita.sau si mai sigur fa o vizita la ginecolog
Bafta
Sfatu meu e sa nu mai iei pastilele de URGENTA astea trebui luate una la un an. daca ai sa mai iei multe o sa suferi mai incolo ca nu ai sa mai poti face copii.asa am patit eu.asculta de la cel patit. fa-ti un test de sarcina si protejeazate pe vitor