| 1natyyyy a întrebat:

Buna, pe data de 15 octombrie am facut sex protejat cu iubitul meu unde a ejaculat in prezervativ bineinteles in afara mea pentru ca amandoi ne temem de o posibila sarcina, dupa cam o ora doua nestiind ca pe data de 16 ar trebui sa-mi vina ovulatia, am vrut sa incercam fara prezervativ doar cat sa vedem cum e, totul a durat 10 secunde maxim si nici nu a fost penetrarea adanca, tin sa mentionez ca dupa ce ejaculase cu o ora inainte se stersese cu toate ca din cate am citit spermatozoizi pot sa ramana si sa fie eliminati prin lichidul preejeculator, mrg. Ideea e ca de atunci stam cu un stres maxim pentru ca nu suntem pregatiti sa fim parinti si nu ne am gandit pe moment dar nu stiu daca din cauza asta sau poate e doar o simpla raceala la ovare dar am inceput sa am niste crampe abdominale cateodata, nu foarte mari dar sunt ca cele de la menstruatie. Si au inceput si sanii sa ma doara foarte foarte putin dar nu-mi dau neaparat seama pentru ca ma dureau si inainte dar nu sunt mai umflati decat erau si nu am avut alte simptome precum pofte, greturi, sangerari deci astea sunt singurele "simptome" pe care le am, menstruatia inca nu mi-a intarziat pentru ca pe 6 ar trebui sa-mi vina dar pana atunci as vrea sa ma ajutati voi, credeti ca poate fi o simpla raceala sau poate fi o posibila sarcina?

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt semnele ca vine menstruatia.
Semnele de sarcina nu apar dupa 2 saptamani. Iar un test de sarcina abia dupa 3 saptamani poate detecta nivelul de hCG.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida. Alta data fiți mai atenți, nu mai faceți sex neprotejat în momentele apropiate ovulație.