anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, pe data de 15 octombrie am facut sex protejat cu iubitul meu unde a ejaculat in prezervativ, bineinteles in afara mea pentru ca amandoi ne temem de o posibila sarcina. Dupa cam o ora doua nestiind ca pe data de 16 ar trebui sa-mi vina ovulatia, am vrut sa incercam fara prezervativ doar cat sa vedem cum e. Totul a durat 10 secunde maxim si nici nu a fost penetrarea adanca, tin sa mentionez ca dupa ce ejaculase cu o ora inainte se stersese. Cu toate ca din cate am citit spermatozoizii pot sa ramana si sa fie eliminati prin lichidul preejeculator. Ideea e ca de atunci stam cu un stres maxim pentru ca nu suntem pregatiti sa fim parinti si nu ne-am gandit pe moment dar nu stiu daca din cauza asta sau poate e doar o simpla raceala la ovare, dar am inceput sa am niste crampe abdominale cateodata. Nu foarte mari dar sunt ca cele de la menstruatie. Si au inceput si sanii sa ma doara foarte, foarte putin dar nu-mi dau neaparat seama pentru ca ma dureau si inainte dar nu sunt mai umflati decat erau si nu am avut alte simptome precum pofte, greturi, sangerari deci astea sunt singurele "simptome" pe care le am. Menstruatia inca nu mi-a intarziat pentru ca pe 6 ar trebui sa-mi vina dar pana atunci as vrea sa ma ajutati voi, credeti ca poate fi o simpla raceala sau poate fi o posibila sarcina?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Greseala fatala, care iti garanteaza o sarcina: fiindca tu erai la ovulatie si el avea deja sperma pe teava, de la partida de sex anterioara.
Stersul penisului nu elimina si sperma ramana la interiroul penisului, care s-a scurs involuntar in vagin ul tau, in primele secunde cand a fost reintrodus.

Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida de sex.

Inca ceva, unele femei gravide nu au pofte, nu sangereaza si nu au greturi, nestiind ca-s gravide pana nu fac un test de sarcina.
Iar o raceala virala NU poate intarzia un ciclul menstrual care este produs hormonal.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sexul nu se face niciodata fara prezervativ.Cine vrea sa vada cum e, doar o cauta cu lumanarea, indeosebi cand se intampla cu 1-5 zile inainte de ovulatie. Util era daca macar reveneai sa completezi, sa scrii daca ti-a venit menstruatia sau nu pana la aceasta data. Sper totusi ca nu ai ramas insarcinata si ca aceasta situatie v-a fost invatatura de minte pe viitor.Na, tot patitul invata, dar mai bine ar fi daca i-ar invata si pe altii din propriile greseli. laughing

| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas gravida. Alta data fiți mai atenți, nu mai faceți sex neprotejat în momentele apropiate ovulație.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt semnele ca vine menstruatia.
Semnele de sarcina nu apar dupa 2 saptamani. Iar un test de sarcina abia dupa 3 saptamani poate detecta nivelul de hCG.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"a ejaculat in prezervativ bineinteles in afara mea
pentru ca amandoi ne temem de o posibila sarcina,
dupa am vrut sa incercam fara prezervativ doar cat sa vedem cum e"

Asta chiar ca e cusuta cu ata alba.
Deci va temeti de sarcina, ejaculeaza in afara (in prezervativ bineinteles )
apoi tot va temeti de sarcina! si incercati fara prezervativ
Ce gogomanii se scriu pe TPU!

| 1natyyyy a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Acum 16 ore mi ai raspuns la intrebare cu ceva chiar util avand in vedere ca nu sunt chiar atat de experimentata cu simptomele in sarcina sau cu lucrurile de genul iar acum vii cu asta)) TPU din cate nu stii este un site unde ar trebui sa ne ajutam unul pe altul cu raspunsuri la intrebari sau sfaturi, a fost o greseala pe care mi o asum si pentru ca a fost prima oara neprotejat pentru mine am fost ft stresata pe subiectul asta dar nu esti in masura sa judeci

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru 1natyyyy):

Sigur ca sunt in masura sa judec!
Si tu poti sa judeci singura ce prostii ai facut.
Faceti sex fara nici o grija si pe urma va panicati ca ati ramas insarcinate.
Nu doar insarcinate, va puteti alege si cu BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Dar daca voua nu va pasa de sanatatea voastra, de ce i-ar pasa cuiva?