| gabiim0610 a întrebat:

Buna, pe data de 2 noiembrie am facut sex cu partenerul meu neprotejat, ejaculat afara, dupa pe 7 noiembrie mi-a venit ciclu si m-a tinut pana pe 10, totul ok, dupa am facut iar sex pe 16 noiembrie tot neprotejat, ejaculat afara, mie luna asta ar fi trebuit sa imi vina ciclu pe 10 decembrie dar nu mi-a venit, imi intarzie de 8 zile, am facut 3 teste dar toate negative, unul facut inainte sa-mi vina ciclul, al doilea dupa 2 zile de la intarziere, iar pe al 3 lea in a 7 a zile de intarziere, dupa cateva zile de la al doilea act sexual am ajuns la spital cu probleme la rinichi si ovare si am avut tratament, m-au dat peste cap, am fost foarte stresata, nu prea am mancat, credeti ca are legatura? acum 3 zile am avut o secretie vaginala maro, dar mi-a curs doar o picatura cat un bob de mazare si doar atunci, in alte zi nu mi-a mai curs, sunt foarte ingrijoara, am simptome de ciclu dar si de sarcina, ma doare burta, urinez des, imi e greata, as manca intr una, nu stiu ce sa fac, va rog sa ma ajutati, multumesc

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Urmează tratamentul prescris de medicii din spitalul în care ai fost cu infectia renala și ovariana.

| DonJuan50 a răspuns:

Greața și vărsăturile sunt simptome care nu apar atât de devreme în sarcină.
Dacă erai gravidă, testele de sarcină ar fi detectat până acum.
Ca să fii sigură totuși și să te liniștești, fă un test de sânge pentru beta HCG.
Costă în jur de 60-70 de lei la orice clinică.
Cel mai probabil ce ai tu, este cauzat de stres și de la faptul că ai fost răcită la ovare.

| Robert2526 a răspuns:

Ce problema ai avut la ovare? Ovarele sunt foarte importante pentru ciclul menstrual, daca ele nu functioneaza corect, nu vine nici menstruatia.

Ce tratament ai luat?

| Robert2526 a răspuns (pentru DonJuan50):

Hai ca te gasesc din nou happy La ce te referi cand zici " racita la ovare "?

| DonJuan50 a răspuns (pentru Robert2526):

A zis că a ajuns la spital cu probleme la rinichi și la ovare. "Răcită la ovare" este un termen popular pentru inflamație.
Mă rog, te-am mai întrebat, ești cumva medic? Sau îți place să te iei mine în mod special?