| Cocossparangeta a întrebat:

Bună, pe data de 23 ianuarie am întreținut relații intime neprotejat, după 4 ore am luat prima pastiluțe de postinor 2 și a 2 la 12 ore, după 12 zile mi-a venit menstruația, adică pe 3 februarie, și m-a ținut 3 zile, după mi-a venit pe 28 februarie, și m-a ținut 6 zile, pe 9 martie, adică la 6 saptamani i 4 zile de la contactul sexual neprotejat, am fost la ginecolog și mi-a zis ca uterul este gol, trompele sunt goale și să-mi aștept menstruația, pe 27 martie mi-a venit menstruația și m-a ținut 5 zile au fost abundente primele 4 ultima a fost puțin, după 11 săptămâni de la contactul sexual neprotejat mi-am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ, se mai pune problema de sarcina!? Pe o hârtie mi-a scris genital normal ce înseamnă? Va rog să-mi spuneți dacă mai am de ce sa ma stresez?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Eibogu a răspuns:

Calmează-te,șansele sunt foarte mici de a fi însărcinată, dar cel mai bine ca să nu ai altă dată asa probleme întrețineți relații sexuale protejate
Succese))

| Cocossparangeta explică (pentru Eibogu):

Cum Dumnezeu sa fiu gravidă dacă la 11 săptămâni mi-am făcut test de sarcina și a ieșit negativ, mi-a venit menstruația de 3 ori de la contactul sexual

| Eibogu a răspuns (pentru Cocossparangeta):

Draga eu am scris,, sansele sunt foarte mici"

| Eibogu a răspuns (pentru Cocossparangeta):

Calmeazăte nu ești însărcinată