Daca in timpul actualului ciclu menstrual care cel mai probabil s-a suprapus peste perioada 16.10 - 18.11, NU ai intretinut acte sexuale neprotejate cu ejacularea spermei in vagin, in perioada zilelor cuprinse intre 31.10 si 06.11, probabilitatea de a exista o sarcina este foarte mica spre imposibila. Din descrierea modului in care a decurs ultima menstruatie se poate aprecia ca a fost o menstruatie probabil putin mai atipica cu 2 perioade distincte dar cu lungimea totala ''normala'' de 7 zile (16.10 - 22.10) ca de obicei, fapt care intareste convingerea ca in ciclul menstrual anterior nu s-a format si nici nu s-a instalat o sarcina in uter. Producerea acelei mici sangerari probabil ca anunta inceperea unei noi menstruatii care este posibil sa repete ''scenariul'' de luna trecuta. O vizita la cabinetul ginecologic ar fi mai mult decat necesara in contextul in care aparitia unui bebelus ar fi binevenita. Multa sanatate!
Si eu cred ca e sangerarea de nidatie, cand se implanteaza ovulul.
Fa un test. In plus, nu e musai sa ai greturi. Iar la nivelul sanilor...ce anume astepti sa se modifice? Nu se modifica nimic.
Nu toate gravidele au greturi.
Sangerarea de implantare nu poate dura 6-7 zile.
"ingurul lucru diferit a fost ca a durat mai putin (4zile fata de 6-7)" - tu cu manuta ta ai scris ca a durat 4 zile.
Ești gravidă.
Menstra aia anormală se numește "falsă menstruație" și apare când fătul nou (ziua 9-12 de la fecundație) format pătrunde în peretele uterin.
Ca să scapi de grijă, cumpără și tu un test de sarcină de la farmacie. E doar 10 lei. Dacă iese pozitiv, mai cumperi unul și dacă iese și acesta din urmă tot pozitiv (două benzi vizibile) - atunci e clar: EȘTI MĂMICĂ.
Am facut un test SureCheck si a iesit negativ. In doua ore s-a umplut si jumatate de tampon, iar sangele arata la fel ca in lunile precedente. Nici nu cred ca trebuie sa mai repet testul... e clar.
Am facut un test SureCheck si a iesit negativ, iar in 2h s-a umplut si cam jumatate de tampon. Sangele arata ca in lunile precedente. Nici nu cred ca trebuie sa mai repet testul... e destul de evident ca nu e sarcina.