| sakura_7121 a întrebat:

pe la ce varsta pot avea un iubyt?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Nu exista varsta nu exista varsta.intruna numai nu exista varsta vad ca raspundeti.pai daca ziceti asa de ce va mai mirati cand intreaba o pustoaica de 12 ani daca a rams gravida?
dupa 14 incolo.prin clasa a-8-a9a poti avea prieten.hai dati cu stupiduri, le astept.

14 răspunsuri:
| Gabriella_1938 a răspuns:

Cand iti doresti sa ai un prieten...

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Nu exista o anumita varsta. poti sa ai un iubit atunci cand crezi tu ca esti pregatita.

| gabytza_7109 a răspuns:

Nu exista o varsta anume cand simti si consideri u ca vrei sa-ti faci fa-ti.
noi putem sa-ti spunem si la 30de ani dar este alegerea ta.:*

| B3belusha a răspuns:

Mey, nu exista o varsta anume de la care poti avea un ubith. Pur si simplu cand se ivejte acea perosan in viata uh care te intelege, te sustine, si te ubejte pur si simplu pentru felul taw de a fi, atunci inseaman ca ar fi timpul, ocazia perfecta sa ia un ubith. Nu poti jtyy cand, unde si cum va veni dragostea pur si simplu va veni si uh trebuie sa nu pirzi ocazie si sa te bucuri d ea. Aja ca nu exista o varsta anume.-> Iubirea nu are varsta.big grin
Succes happy

| Crisu a răspuns:

Numai tu poti decide asta.de regula dupa ce te`ai indragostit prima data [si indragosteala aia sa nu fie pentru un personaj de film].

| Razvan a răspuns:

Dupa ce inveti sa vorbesti si sa scrii romaneste

| LOLanime1998 a răspuns:

Nu este vreo varsta la care obligatoriu trebuie sa ai un iubit vei avea unul cand te vei simti pregatita!

| mgtow a răspuns:

18 e recomendabil atunci nimeni nu-ti interzice sa ai o relatie de acolo faci ce vrei treaba ta parintii tai nu vor fi obligati sa te intretina te pot da si afara din casawinking

| Ирина19 a răspuns:

16

| gigiro a răspuns:

Un iubyt, nu poti avea niciodata, pentru ca nu exista asa ceva. Daca te referi la iubit, acesta poate fi intai prieten-12-13-14-ani si apoi acesta se poate transforma si in iubit -ideal cata mai tarziu posibil.

| aty91 a răspuns:

Nu exista o varsta standard cand poti avea un iubit, ci cand simti tu ca poti iubi, sau ca esti pregatita pentru a avea o relatie.

| Anileda a răspuns:

14-15 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poy poti sa iti faci un iubit cand crezi u ca vrei sa iti dau un EXEMPLU:
Eu acum am 12 ani si imi place de un baiat tare mult si lui ai place de mine dar eu nu cred ca inca este vremea simt ca as putea sa am un iubit peste 2-3 zile laughing inf.
iubitul ti-l faci cand esti sigura ca te place si sa nu pui prea mult suflet cand te place pentru 2-3 zile cand te place pentru 2-3 saptamana... mai mult!winking
asa ca iti urez mult succes! pwoop

| cami14 a răspuns:

Poti avea oricand...chestia este sa'l gasesti.smug