| Leonardo111 a întrebat:

pe voi v-a durut vreodata inima? nu o sa zic povestea mea dar nu mi-am dorit niciodata sa ii fi spus ADIO. o3 nu stiu cum sa ma despart de gandul ca am pierdut-o. Voi ce faceti in situatii ca astea multumesc

5 răspunsuri:
| Anonim3007 a răspuns:

Daca nu zici povestea nu dai detalii e un raspuns greu de dat dar o sa incerc sa te ajut deci treci peste gasesteti o alta prietena nu te mai intalnii cu ea incearca sa o eviti ca sa o uiti

| fluturascolorat a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie cu un baiat.Inca mai sufar dupa el.crying plang in fiecare seara pentru ca el nu mai e cu minecrying

| Ssx a răspuns:

Pai incearca sa nu te mai gandesti la ea si sa te distrezi cu baieti sa iesi in oras si sa uiti o vreme de ea si incearca sa iti cauti alta prietena eu asa fac ies cu niste prieteni la restaurant si cand is mai aproape de niste fete ma uit mai lung la una cateodata imi cere id`ul de mess si asa ne imprietenim mai vorbim iesim si asa imi fac o prietena dar asta e doar o modalitate mai am destule dar sper sa mearga.Si daca nu merge cu id`ul ca til ceara mai intai vorbeste cu ia si cereil tu.

| Ureniuc a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie la fel imi placea de un baoat m-am combinat cu el si dup i-am dat papucii, iar peste cat va timp o ajuns sasi bate joc de mine si nu regret. Nu trebuie sa te uiti doar la fizic ci si la ce are in cap 98 la suta din baieti sunt magari.

| TeddyXd a răspuns:

Eu sunt in situatia asta chiar acum, momentan nu prea stiu cum sa trec peste, doare ingrozitor straight face. Am noroc insa cu o persoana care imi este aproape.

Daca reci pste sa mha anuntzi si pe mine cum ai reusithee hee.