| Vreau sa mi se stearga contu a întrebat:

Pentru cei care ai pierce in buza, as vrea si eu sa imi pun unul. Am cateva intrebari

1-l`ati facut acasa? ca la mine in oras in Valcea nu mai e salon pentru asa ceva e doar pentru a pune cercei in ureche, si zicea o prietena sa mi`l puna ca si ea tot acasa si l-a pus singura

2-doare?

3-in ce parte e indicat? am auzit ca in dreapta happy

mersi :*

6 răspunsuri:
| BabyPink a răspuns:

Bună, eu mi-am făcut când aveam vreo 15-16 anithinking şi mi l-am făcut singură. De durut doare ca o pişcătură şi poţi să îl pui oriunde vrei, nu contează partea.
Succes!happy

| Vreau sa mi se stearga contu explică:

Pentru cei care au pierce in buza *

| Zâmbărici a răspuns:

Parerea mea e sa stai pe fundu' tau si sa nu ti-l faci singura. Ia pe cineva cu tine si mergi intr-un oras apropiat sa iti faci pierce calumea.
De durut doare suportabil acum cum iti rezista tine organismul.
In ce parte vrei ti-l poti baga.
Deci te sfatuiesc sa nu ti-l faci singura.
Papa.

| Vreau sa mi se stearga contu explică:

Pai la pitesti e un milion thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare tare. Am si eu, mi l.am facut singura, dar mi l.am facut cu pierceul ca mi.era lene sa merg pana la farmacie sa-mi iau o branula. Uita. te la filmuletse cum se fac gauri in buza pe youtube.

| Sapphire a răspuns:

Salut,.
1. Da, acasa l-am facut, singurica. Dar trebuie sa fii atenta ce folosesti si cum le folosesti. Trebuie sa fie sterile lucrurile pe care le vei folosi.

2. Da, ca orice intepatura. Dar daca esti sigura pe tine si il faci repede nu vei simti prea tare durerea.

3. Il poti face in ce parte vrei tu. Nu e musai in dreapta. Depinde in ce parte crezi tu ca iti sta bine cu el.

Succes.