| lollyd a întrebat:

Buna pentru. fanii lui Justin Bieber.Care vreti sa vina in Romania. S-a infintat un fel de...campanie.Niste fete au vorbit cu un om de la radio care a spus sa faca o campanie pe facebook(eveniment mai exeact)si apoi daca strangem participanti vor vorbi cu un om care organizeaza concerte. Uite aici pagina de facebook http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=100881633344622

Nu ma injurati ca nu a fost ideea mea. VOTURI PT. CEI CARE SPUN K PARTICIPA.SI APROPO DATI MAI DEPARTE

10 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu ar cumpara mai nimeni. Fani fani, dar parintii au bani(am facut si-o rima)
Si cum ascultati numai cele de 11-12-13 ani...nu prea vad multa lume la concert
Concluzia...va chinuiti degeaba cu poracria asta, sincer.

| XK a răspuns:

Si exprim iar parerea de rau pentru moartea lui Osama, daca mai traia vorbeam cu el sa arunce o bomba ceva...dar asa!?

| SociallyDepressed a răspuns:

Aproape toti il urasc

| Polaris a răspuns:

Particip. La asasinarea lui.

| lollyd explică:

Passenger in primul rand justin stie de Romani...am vazut un video in care spunea ca ar vrea sa vina iaic.in al doilea rand.noi punem mesaje din alea asa ca sa mai radem si in al treilea rand...suntem pe locul 4 la tarile care il doresc cel mai mult pe justin happy asa ca nu mai scrieti raspunsuri numai asa sa va dati voi shmecheri ca nu va iese de fapt pareti prosti cand faceti asta happy

| passenger a răspuns:

Doamne apara-ma si pazeste-ma straight face Uite ce urari fac ******** pe wall-ul evenimentului... Cica "Noapta buna vise placute si Justin sa va sarute" sau "Noapte buna,Justin fie cu voi" straight face
TREZIREEEEEEA IN ***!
Nu zic ca nu canta bine, sau ca e urat, dar totusi este exagerat ceea ce faceti. Intelegeti odata ca acest Justin Bieber nu stie ca exista Romania!
Hai sa-ti dau eu 2 motive pentru care asta n-a venit/nu vine/nu va veni niciodata in aceasta tara :
1. Iti dai seama cat cere asta pe un concert? Nu are fani in Romania si agentia care organizeaza concertul nu va avea nici macar bani sa-l plateasca, ce sa mai vorbim de profit...
2. Nu are cine sa organizeze aceasta festivitate! Voi credeati ca un amarat de organizator (sau ce spuneai tu ca este) va putea sa negocieze cu manager-ul lui Justin ca el sa vina in Romania?
Hai sa fim seriosi oh go on

| Scuturici a răspuns:

Eu as merge la concert numai sa arunc cu oua stricate in el rolling on the floor si de ce nu te-am injura (ma rog daca as face asta) daca trimiti "malaria" mai departe rolling on the floor

| SenZation a răspuns:

Loool.de ce sa vina asta in Romania?laughing))...las prefera pe Lil Wayne sau 2pac(daca nu ar fi in cerurui laughing ).dar Bieber oh go on.cred ca glumesti

| Bujîe a răspuns:

Ciudatelooor.

| alexutza_3691 a răspuns:

Mai DiddyTymbo are dreptate nu trebuie sa faceti comentarii rautacioase la adresa lui Justin. Daca nu sunteti fani nu ar trebui sa va pese, eu sunt unul dintre fani si parerea mea nu e asa reaa despre el.Dar ma rog poate ca uni oameni vor ca Justin sa vina in Romania si da am vazut si eu video-ul in care Justin spune ca vrea sa vina in Romania.