Pai aia nu mai e iubire daca o fata ar sta cu tine doar pentru banii tai ci interes si nu stiu cat de fericit ai putea fi(la 17 ani ai tot timpul sa-ti faci o iubita sa sa te iub pentru ceea ce esti si nu pentru banii tai..insa nu mai spune unei fete"stii am banii multi vrei sa fii cu mine"te ar crede disperat si va fugi de tine.o fata buna nu ar accepta o relatie cu beneficii(mie una imi plac cei timizi si rusinosi(cu bun simt)decat cei nesimtiti(cu tupeu infect)
Nu ) Cum naiba sa iubesti o persoana doar pentru ca iti da bani? Crezi ca fetele sunt niste catele care asteapta de la stapan sa le puna mancare in castronel apoi dau din codita?
Fetele care stau cu baieti pentru bani, stau din interes in niciun caz nu exista iubire.
Fratele meu da-ti doua palme si trezeste-te, cheama un prieten si mergeti intr-o seara in club, aranjazate bine fate frumos, mergeti la club si vezi care fata iti place, o abordezi cu incredere, vb putin pe urma ii oferi de baut, apoi mai dati cateva shoturi si de aici va distrati la tine acasa sau la hotel. nu fi pesimist ca pierzi, fi increzator
Acolo sigur de fete serioase va da
El vrea sa fie iubit si sa ofere iubire unei fete ..nu vrea sex sau doar sex!
Nu si daca te protejezi, iar sa spui ca tu iei sida este incorect, pentru a se dezvolta sida este nevoie de virusul care declanseaza boala si anume HIV, care nu o declansaza imediat, are nevoiede o perioada de incubatie destul de lunga. daca ai grija si folosesti prezervativ nu patesti nimic
Frica nu se cumpara,teama nici un sentiment, iubirea care are multe forme nu se cumpara clar,iubirea de care vb tu e interes material asta primeaza in ziua de azi, dar noi oamenii avem nevoie de iubire, sex de aia recurgem la relati apoi le regretam etc
niciodata nu e tarziu man trebuie sa crezi ca vei reusi a crede e ceva ce nimeni nu isi poate lua sincer isi spun, crede uite un excertiu de ratiune sunt 3, 5 miliarde de femeii cum naiba sa nu ai tu una sa fim seriosi totul e posibil daca crezi asta sunt paralizati,oamenii cu handicap nu se plang ca tine, posibil ca exista fete serioase in alte tarii Ungaria, Austria, Spania, Italia etc lumea e mare daca stii engleza ai toata lumea in mana, afectiunea nu o cumperi cu banii sa stii, pe viitor gandeste mai pozitiv o viata ai totul e posibil absolut totul si sa mergi pe luna e posibil da sa ai o iubita
Da mie jumate din suma aia si iti aduc eu o bagaboanta sa faci ce vrei tu cu ea, bani sa ai. )
Foarte bine, frate! La banii astia ai parte de afectiune. Sunt femei care stau si cu mosi, d-apoi cu tine. Acum fie vorba intre noi, si uratul uratilor isi gaseste iubita. Te lamentezi fara rost, dar iti inteleg singuratatea asa ca incearca si cu bani. Faci fericita o fata si te simti bine si tu! Nu prea-ti recomand insa prostituate.
Iubirea nu se cumpara, ci se obtine altfel. Se dobandeste, se fura sau iti pica pur si simplu. Daa s-ar cumpara, ar fi as simplu, fiindca unii ar umpara-o, altii r vinde-o...
Tu crezi ca daca vine si-mi spune ca imi da bani ca sa il iubesc, o sa-l iubesc vreodata? In niciun caz! Evident, o sa gasesti una sa stea cu tine pentru bani, dar niciodata din dragoste. Gestul tau denota faptul ca esti un tip slab, deloc ambitios, moale si usor de manipulat. Eu nu cred ca o femeie adevarata, s-ar simti macar atrasa, de un astfel de barbat.
Daca doresti sa inspiri mila, sigur o sa reusesti, insa mila nu e totuna cu dragostea, sa-ti intre bine in cap!
Ce varsta ai?
Cum sa vrei sa te ''iubeasca'' o fata doar pentru bani...mai bine iesi in oras si cunoaste fete, sigur vei gasi una care sa iti placa si ea sa te placa reciproc. Bafta! :*
Noi frate eu credeam ca pot sa cumpar o iubita care sa ma iubeasca nu o vagaboanta doar o noapte
Banii noi pot oferi oricat deoarece sunt DJ si merg catari.le bine.17 ani.am m.am gandit asa frate ba da am incercat toate m.au refuzat poate pentru o suta doua 3 milioane o sta ca nu caut sex sa zici ca asa ca cu 40-lei o rezolvam caut un suflet.pereche iubita dar mi-e greu ca nu am tupeu ai mi-e rusine sa vb cu ele frica.ma doare cand ma gandesc noapte ca imi pot permite ori.ce si nici macar o iubita care alti reusesc fara bani usor e greu sa ai o iubita chiar exagerat.nu vreau sa imtelegeti ca ma laud ca am banii multi.dar e dif
@lidiaeu nu imi place sa ma laud.si chiar nu.mi sta in caracter.asta.imi place cand am sa ajut pe cei saraci"gandindu.ma ca si eu am trecut prin asta inainte sa ajung unde sunt.e greu foarte greu sa ai o iubita in ziua de azi si mai ales ca mie nu mi place nici fitele pe care fetele le au in ziua de azi.eu imi doresc o fata ca sa.i ofer afectiune si sa.i spun te iybesc.nu pentru sex cum se spune mai sus.pentru mine sex.ul inseana a profita.si eu nu vreau sa-i fac asta acele.i fete care ma.r iubi.si si.ar incredinta sufletul in mana mea.jur nu vreau decat sa strang pe cineva in brate si sa-i spun ce simt asta inseamna iubire pentru mine.dar e greu sa ai un suflet.pereche care sa tina aproape fata de tine.si timiditatea si frica de a incerca ma omoara.multi colegi jmi spun frate! canti cu vocea de ce nu ai.si eu le zic eu imi caut pentru toata viata si vreau pe cineva care sa.ma iubeasca nu 50 lei ora.ma disteuge gandu.l dar n.am ce sa fac as renunta la tot nu.nai ca sa am o iubita.
Nu.mi doresc o fata sa stea cu mine din interes.dar ma gandeam ca banii pot sa cumpere si asta ca alfel nu imi explic cum pot avea o iubita am toate,, calitatile"" timid fricos.rusinat.fite nu am
Catalin matei este numele tau? ai poze cu un copil mic?
Mersii domnu.l Vali pentru comentariu. sigur colaboram in continua.re.dar ce sa fac ma doare ca nici.o fata nu se uita la mine imi sti sufletu.l si datorita dvs am ajus unde sunt.respect maxim
@CarlaCarla stiu ca iubirea adevarata nu tine cont de situatia finaniciara dar altfel cum pot avea o iubita. daca mi.e rusine sa vb cu ele.si teama cea mai mare.practic mi.e frica.si eu imi doresc o fata ca sa stau cu ea doar pentru iubirea reciproca.dar daca soarta a dat asa rabdam si inghitim
Nici id-ul de mess nu este bun....de ce nu-mi dai linkul de la facebook-ul tau..sau da-mi fb neofficial(banuiesc ca ai mai multe pagini pentru ca vad ca tot scrii comentarii de pe alte nikuri)
@lidiaeu E.mail yahoo. deejays_catalin@yahoo.com.daca vrei imi poti lasa facebooku.l tau pe email deoarece eu gasesc mai repede persoane decat alti.am niste cache activat.pe official +site iti explic eu
Sarut mana bosule mi-ei cantat la multe evenimente.la Mivas.stiu ca ai durerea aceasta si te macina dar nu pot face nimic depinde te tine adevarat mai bine o iubita.decat bogati si chesti.stiu si eu cat te chinuiai de mic strangand banii pentru lx cobra. sper sa treci peste asta te rog eu mult.si cand o sa ne vedem la o cantare.sa te vad cu noua iubita a ta langa.sa sa canti.din toata inima. vreau sa colaboram in continuare pentru studio trk.Vali IMPRESARUL E
@lidiaeu.nu Catalin matetei nu este contul.meu contul pe de facebook este Deejays Cata Officiall (Dynacord Dva) in caz ca intrebi nu este pagina officiala si poza de profil este cmeu cu Florin Salam si la blackground-stand langa un sistem.in caz ca nu ma gasesti lasa.mi te rog facebooku.l tau.ca daca nu ai prieteni in comun ma gasesti cam greu si de acea
Imi pare rau nu te pot gasi.da-mi id tau de mess
borfasii întreabă: