| gsmkdgc a întrebat:

pentru fete ati sta cu un baiat care v-ar oferi o suma mare de bani, doar ca iubiti fara sex.doar sa-l iubiti? TPU nu mai stiu ce sa fac vad ca-mi trece timpul si nicio fata nu ma iubeste nici nu ma place.am incercat n-am avut noroc parca sunt blestemat sa n-am prietena.m-am gandit ca poate ar sta o fata cu mine pentru 10000 lei macar pentru bani sa ma iubeasca.e adevarat ca mi-e rusine sa vorbesc cu ele mi-e frica de raspunsul lor.v-ati dori un baiat timid mai rusinos ca sa stati cu el pentru bani? doamne ce bine era ca banii sa cumpere iubirea unei persoane altii reusesc cu 0 lei sa aiba o iubita.simt nevoia sa ofer afectiune iubire.e varsta.va rog fara injuraturi caterinci si din astea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai aia nu mai e iubire daca o fata ar sta cu tine doar pentru banii tai ci interes si nu stiu cat de fericit ai putea fi(la 17 ani ai tot timpul sa-ti faci o iubita sa sa te iub pentru ceea ce esti si nu pentru banii tai..insa nu mai spune unei fete"stii am banii multi vrei sa fii cu mine"te ar crede disperat si va fugi de tine.o fata buna nu ar accepta o relatie cu beneficii(mie una imi plac cei timizi si rusinosi(cu bun simt)decat cei nesimtiti(cu tupeu infect)

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gsmkdgc):

Nici id-ul de mess nu este bun....de ce nu-mi dai linkul de la facebook-ul tau..sau da-mi fb neofficial(banuiesc ca ai mai multe pagini pentru ca vad ca tot scrii comentarii de pe alte nikuri)