Aveam 11 ani si eram acasa...bine dar stiam totul despre ce se va intmpla pentru ca mama vorbise cu mine
Buna Silvia.
Din pacate, ma aflam la scoala ...si aveam 11 ani, parca
A fost teribil de 'rusinos'
Deci statistic vorbin in zilele de azi e normal sa fie varsta de 12 ani, huh... cand eram eu de varsta voastra media era 13 spre 14... chiar 15, deci clar ca va pun astea ceva in mancare generatie de consum!
Eram la scoala la ora de istorie iar in pauza am mers la toaleta iar cand am vazut m-am speriat abia dupa 5 min.am realizat ca imi venise aveam 11 ani. dar tie?
Pai eram acasa si cred ca aveam 12 ani nu mai stiu sigur dar oricum nu te speria, la inceput nu va curge asa de mult incat sa te patezi, o sa simti cand iti curge
Acasa, la 10 ani si 3 luni, cand a venit un prieten de familie sa-mi reinstaleze Windowsul. :]
Heii`!
Paii s-a intamplat cu 3 saptamani inainte sa implinesc 11 ani.
Din fericire, s-a intamplat acasa, dar m-am speriat ingrozitor pentru ca mama nu vorbise cu mine, iar eu am crezut ca am ceva.
Dar apoi am cautat pe net si nu mi-am mai facut griji. :]]
apoi am vorbit cu mama, si totul a fost okei. :]
Pff... Acasa la 11 ani fix cand era ziua unui prieten. Tin minte ca foloseam enorm de multa hartie cam prin septembrie. Tie?
13 ani. 2 ianuariesi.peste noapte.acasa#:-s 2 min eram in stare de soc desi stiam despre ciclu
Acasa la 12 ani!la inceput ma speriasem si tin minte ca in ziua ceea nu am mers la scoala!
Ahăăăă! Aveam 13 eram acasa parca in vacanta. nu ma stiu bine!
A trecut mult de atunci!
Mie mi-a venit ciclul acum cateva zile. )) Eram acasa.
12 ani si 3 luni, aproape 4 in septembrie. :*
Dar tie?
anonim_4396 întreabă: