| OMGJellybelly a întrebat:

Buna,pentru inceput... Am nevoie de ajutor, doar de aceea am venit aici, nu? Normal. In fine, pai, sa incep cu inceputul:
Am o relatie de aproximativ 4 luni, numai ca aceasta relatie este una la distanta, el fiind in Alba Iulia, eu fiind in Craiova, si dupa cum stiti vesnica poveste cum ca "relatiile la distanta nu au nici o directie in viitor" am reusit totusi sa trec peste acest lucru si sa vad unde duce. Acesta ar fi inceputul, de fapt.
Prietenul meu are acel sentiment -comun- de gelozie, si m-a pus sa jur ca nu voi avea nimic de discutat cu nici un baiat/barbat. Dar logic ca nu ma puteam tine de promisiune, sunt la facultate totusi, in facultate sunt profesori, in fine, si acum cateva zile, am "reinnoit" si asa am facut, numai ca el a vrut sa mai vorbeasca cu o fata, am acceptat ca na, sa nu fiu genul de iubita ce interzice si respiratu', si asa a fost... Dar apoi ma trezesc cu verisoara lui, ca-mi spune ca ea - cea cu care m-a rugat sa poata vorbi- l-a sarutat...In momentul am innebunit... Dar mna, mi-a zis ca ea l-a sarutat (minciuna tuturor, nu?) si in fine. Am trecut peste asta, dar apoi, am decis sa discut cu fata.
Am discutat ca doi oameni normali, pana sa se ajunga la injuraturi, insulte, si badjocura, iar acum... Nu stiu... El imi zice ca nu o iubeste, ca sunt doar prieteni...pana si el o face "c*rva",poate pentru ca asta e... Dar nu stiu mai, am incredere in el, si acum nu e chestia aia cum ca: Esti fraiera si nu vezi ca te insala, nu. Chiar nu-l vad facand asta. Si oricum... Aia a zis sa-l las eu, pentru ca el este al ei. Am ignorat asta si am continuat sa vorbesc cu ea, era clar ca totusi ea mintea, si restul, doar ca sa ma desparta de el. Dar intrebarea mea este... Cum as putea s-o cobving pe fata asta, sa stea departe de el? Si, cum as putea sa am mai multa incredere in el. Si in faptul ca el. Chiar ma iubeste? Mi-a demonstrat-o de atatea ori, dar acum..parca toate acele dati, au disparut... Va rog ajuta-ti-ma sa inteleg, sa ma inteleg.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca acest prieten virtual iti impune deja interdictii de natura celei prezentate : "Prietenul meu are acel sentiment -comun- de gelozie, si m-a pus sa jur ca nu voi avea nimic de discutat cu nici un baiat/barbat." sfatul meu este unul singur; lasa-l in amarul lui sa ramana gelos pe cine o vrea el. Gelozia este o "boala" grava, incurabila care otraveste absolut tot/toate cu ce ajunge in contact. Spre binele tau ar fi indicat sa te feresti de cei gelosi asa cum se fereste dracul de tamaie. Sanatate si fericire!

1 răspuns:
| OMGJellybelly explică:

Iti multimesc foarte mult ca mi-ai spus asta, dar nu pot sa renunt asa la el, acele 4 luni au fost cele mai frumoase clipe, si probabil o sa-mi fac rau continuand, dar chiar si cu gelozia, deoarece nici eu nu pot spune ca nu sunt intocmai, altfel nu as mai fi intrebat pe acest site, nu pot sa opresc toate sentimentele pe care le simt pentru el, suna putin deplasat.dar chiar nu pot...