| 123lalala a întrebat:

pentru inceput as vrea sa precizez ca am nevoie de raspunsuri cat mai sincere.
Ma numesc oana, am 16 ani, sunt o fire deschisa, draguta si sociabila si desi toate colegele mele de clasa am iubit sau au avut macar o relatie pana acum, ei bine eu nu. Pentru ca simt ca nici un baiat nu e cee ce caut eu. Eu as vrea un baiat care sa nu faca atatea tampenii si sa fie si dragut. Nu am avut niciodata curajul sa le spun asta colegelor mele, sau macar uneia din ele pentru ca nu am stiut care ar putea fi reactia lor, plus ca nu vreau sa ma creada o sfanta care nici macar nu incearca nimic. Voi ce ziceti? Voi gasi vreodata ceea ce caut sau astept degeaba? Ati trecut si voi prin asa ceva?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Gandirea ta denota multa maturitate ceea ce este destul de rar la fetele de varsta ta. Colegele si prietenele tale in general sunt ori superficiale sau imature si considera ca fiind cool kitch-ul,baietii teribilisti, muzica de proasta factura gen manele etc. Timpul va rezolva si problemele tale deoarece vei fi remarcata de un baiat/barbat cu aceleasi gusturi, principii, hobby-uri, sentimente. Trebuie doar sa ai rabdarea necesara deoarece persoanele ca tine sunt exceptii, dar in bunul sens al cuvantului

7 răspunsuri:
| 4343gddhkied a răspuns:

Este ceva firesc sa vrei pe cineva anume! Iti vei gasi ceea ce cauti si poate ca l-ai gasit deja, dar nu ti-ai dat seama. Nu e un sfarsit de lume ca nu ai prieten inca, ai toata viata inainte TRAIESTE-O, acum e cea mai frumoasa parte a vietii si cand o sa fie momentul il vei gasi si tu pe acel cineva! Succes :*

| CristinaElena96 a răspuns:

Buna Oana.In aceeasi situatie am fost si eu, momentan am 18 ani si cateva luni si am avut primul meu prieten la 18 ani.Nu pentru ca as arata in vreun fel ci pentru simplu fapt ca nu am vrut sa ma arunc in bratele oricui.Si colegele mele veneau cu prietenii lor si stiu ce simti, doar ca ce e al tau e pus de o parte nu mai fii asa debusolata pentru ca, din punctul meu de vedere, chiar nu ai de ce.Trebuie sa fii mandra si multumita de tine pentru ca esti o fata minunata care nu a cazut "prada" majoritatii derbedeiilor care in ziua de astazi vor doar sa se culce cu tine.Crede-ma,cu cat inaintezi in varsta sentimentele sunt mai puternice deci vei simti ceva superb cand va fi sa te indragostesti pentru ca esti mai matura in comparatie cu fetitele de 13 ani care nu mai sunt virgine.Plus ca baiatul cu care vei fi va aprecia inocenta ta si sentimentele curate care le vei avea, asta daca iti vei alege persoana potrivita, daca nu sa nu fii trista pentru ca din greseli invatam!

| neutrino a răspuns:

Astepta si nu dispera. Nu mai crede in toate povestile colegelor tale. In curand va iesi cu adevarat soarele si pe strada ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai toata viata inainte, daca aveai 30 de ani mai ziceam dar asa. e mai bine sa nu ai decat sa dai peste un bou care in cel mai rau caz de foloseste si pleaca la alta. nu ai pierdut nimic special stai linistita. mai patetic e sa auzi pe cineva ca a avut 10 "iubiti" pana la 17 ani decat sa nu fi avut pe nimeni. bine, majoritatea cocalarilor nu ar fi de acord cu ce zic, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma cobor la mintea tututor, mai stii bancul ala, cica dai de petrol asa.

| bbu2eugen a răspuns:

Draguta tu lasa gura fetelor/colegelor tale..ca nu colegele tale sufera/iubesc pe "baiatul viselor tale" incearca sa ti gasesti unul dar nu din obligatie sa le arati oameniilor ca ai ci din bucuria si iubirea pe care o vei primi. Gura lumii mananca multa cacao. :*

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu te stresa, e mult mai bine asa.
In timp o sa inveti si sa depistezi baietii potriviti pentru tine.
Ca tine sunt multi si multe, nu e nimic rau in asta. Unii considera ceva rau lipsa de experienta in relatii la varste mai mari (18-20 de ani), dar nu e deloc asa, e mai frumos sa traiesti acele sentimente cand esti mult mai matura.
Ai grija, ca atunci cand gasesti baiatul care crezi ca e potrivit pentru tine, sa nu te arunci cu capul inainte. Ramai precauta, dar nu rece.
Succes!

| wolder a răspuns:

Daca tu cauti perfectiunea sau un baiat prototip nu cred ca vei gasi prea curand.
asteapta si daca vezi un baiat care merita, atunci poti sa te apropii de el