Hmm Avand in vedere ca aveti o relatie la distanta, minciuna nu mai avea loc aici. Poate ar trebuie sa vorbesti cu el, sa ii explici de ce ai mintit. Fa-l doar sa te asculte si mai cere-i o ultima sansa. Sper sa te fi ajutat.
Sincer, nu exista minciuna "nu atat de grava". orice minciuna, cat de mica distruge definitiv increderea si deci si relatia. Tu poti sa-ti ceri iertare, sa recunosti ca ai facut o greseala capitala si sa promiti ca nu vei mai face asa ceva. E dreptul lui sa-ti accepte sau nu scuzele. Daca nu o face (99% din oameni nu ar face-o), inveti si mergi mai departe.
Si eu unu urasc minciunile...dar poate si el a fost prea drastic sa te lasa balta asa.daca chiar te iubeste macar o sa sune . succes ~! depinde si cu ce l-ai mintit daca nu e ceva grav cum spui.doar spune-i ca e ceva urgent vrei sa va intalniti si te pisicesti is u un pic.te dai pe langa el etk . crede-ma o sa uite totul dar daca o mai faci vreodata.o sa vezi ca iti scoate ochii pentru tot. deci mai bine nu o face!
Cu siguranta iti va scoate ochii.Ai dreptate 100%.Asa am patit si eu.Va spune ca lui nu ii plac fetele mincinoase, ca de ce ai fact aia sau aia sau o sa zica ca iar l-ai mintit. Poate nu e asa si el.
Depinde de ce gen a fost minciuna, dar daca te iubeste si ii pasa cu adevarat de va ierta... bafta si La multi ani!
Pai acum depinde cu ce l-ai mintit poate pentru tine nu este grav dar pentru el este si nu poate trece peste
andreea8556 întreabă: