Am vazut destule si inca mai vad dar nu le acord atentie, nici ele nu vin la mine. In lume gasesti fel si fel de fete.
Nu vreau sa fie iepuras de playboy, dar sa fie frumusica, sa ii mearga mintea si sa fie acea mica bucatica piesa de puzzle, sa imi completeze inimioara.e greu de explicat.sa simt c aimi umple golul din interior.
Pentru mine o fata trebuie sa fie 50% frumoasa restul de 50% sa fie desteapta si alte chesti
Eu nu sunt baiat si nu am cum sa iti raspund dar pot sa spun doar ca nu trebuie sa te folosesti de TPU pentru aceasta intrebare! Andreea cine te place te place asa cum esti nu trebuie sa fii "buna" :d si nu e nevoie sa intrebi alti baieti pentru ca nu toti gandesc la fel si cu siguranta baietilor le plac mai mult fetele cuminti si la locul lor decat "panaramele" de ele se folosesc doar!
Oooo o fata buna deci o fata BUNA e o fata care deci arata super misto (sanii mari fundul mare, bineinteles slabutza si la cap eu as prefera sa aiba ochii albastri si parul blond sau negru inchis) si eu as prefera sa nu fie manelista ca daca e manelista nu e buna (vorba aia branza buna in burduf de caine) da e asculta rock e prea buna:X sau daca e emo (nu emo la superlativ. doar putin ) ( am folosit cam des cuvantul,, buna") si bineinteles sa fie si desteapta. cer cumva prea mult?
anonim_4396 întreabă:
mary4567 întreabă: