Păi, depinde ce stil adoptă.
Dar, mă gândesc, că, un set din ăla cu parfum/deo găsești peste tot prin market-uri.
Încearcă.
A, LMA din partea mea
Ai putea sa ii cumperi un tricou, ori sa ii dai bani, ori un parfum care sa miroasa misto, ori niste adidasi smekeri. Sau fiind ziua lui ii poti lua un tort pe care sa scrie La Multi Ani numele lui). Daca ii place sa se joace ii poti lua un joc video sau echipament sportiv. Ori il poti scoate in oras...mancati o pizza sau ceva de la KFC. McDonald's. Daca ai ceva mai multi bani iai putea lua un mp3, mp4...sunt multe chestii pe care i le poti lua trebuie doar sa te gandesti daca iar folosi acel lucru si sa ii iei un cadou in functie de ce ii place lui mai mult, e fratele tau normal ar trebui sa stii ce gusturi are in materie de haine, mancare, sport.etc
Spune-i la multi ani si ajunge eu si sora mea mereu facem la fel, nimic in plus macar o ciocolata
Iai putea lua un ceas, un ticou, parfum sau o pereche de bascketi.Vezi cei place. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Cumparai ceva lant cu zodia lui impreuna cu o ciocolata.ori.pai depinde ce ii place. daca nu imi dai o descriere a lui atunci nu stiu sa iti raspund...parerea mea e sa te plimbi prin magazine si poate vei gasi ceva gaine ori suvenirurile potrivite
Deci de parfumm nu are nevoie 100% De descris nici nu stiu cum sal descriu ii place muzica rock...player are deja.in oras o sa iesim numai decat dar oricum nu stiu ce as putea sa-i iau.i-am luat un maiou dar mai trebuie ceva.
HappynewCenusa întreabă: