Daca v-ati facut poze, ai putea sa-i faci un album cu voi doi.
Ati putea merge in oras sa vedeti un film romantic.
Ceva mai simplut ar fi o felicitare in care sa-i scrii ceva dragut si induiosator.
Daca te pricepi la pictat si chestii de genu ai putea sa-i faci un portret cu voi doi
Daca te pricepi la cantat si la compus versuri atunci ai putea sa-i compui un cantec despre ceea ce simti cand esti langa ea sau despre cat de minunata este... sau daca doar sti sa canti la un instrument cum e chitara ai putea sa-i canti o piesa deja facuta (sa fie ceva mai necunoscuta) si care sa exprime ceea ce simti tu pentru ea.
Sper ca te-am ajutat!
Cel mai dragut e ceva original, de exemplu poti personaliza ce vrei tu (o cana, o perna, o bratara, un lant, tricoul unui ursulet de plus, un calendar etc). Mi se pare ceva deosebit si unic fata de alte cadouri. [Pe de alta parte poti personaliza un tricou pe care poti scrie "you are perfect", "the perfect girlfriend", "love you" etc.]
Mai poti alege de exemplu 2 lanturi, fiecare cu cate jumate de inima sau ceva de genu; ori sa aveti cate o bratara la fel, sau ce vi-ar placea voua. (un obiect vestimentar)
O alta idee ar fi sa ii iei un medalion ce se deschide, iar inauntru sa fie o poza cu voi doi.
Ii poti lua o rama foto si sa faci un colaj cu poze cu voi doi, iar pe spatele pozei sa ii scrii un mesaj. Va avea o surpriza daca se va uita.
Sper ca te-am ajutat! Sa ma anunti ce ai ales
Deci
; eu ca fata imi doresc enorm de mult un urs de plus gigant de 2 metri, costa 3 milioane jumate, dar daca consideri ca e prea scump (deoarece nu sunteti de foare foarte mult timp impreuna) ai putea sa i ei un urs de plus mai mic, de un metru, este 80 lei sau sunt si mai scumpi sau mai ieftini.
o alta idee ar fi bijuteriile, cel mai ieftin inel de aur pe care la-am vazut costa 130 lei.era chiar frumusel. daca nu ai bani pentru asa cea ai putea sa i ei ceva din argint.
alta idee:parfum+un buchet de flori, chiar daca ai spus fara flori, crede-ma! fetele adora florile. dar totusi:cea mai buna idee este un urs!
sa imi spui peste 5 zile ce cadou i-ai luat!(felicitari si sa va tina!)
Aaa da! si daca ea vine la tine acasa ai putea sa pui pe jos niste lumanari, le asezi in forma de inima.pui flori peste tot, poate chiar si o cina romantica, ceva declaratii de dragoste.intr-o dimineata iubitul meu a pus pe jos niste hartii decorate in forma de inimioara si pe masa a scris un te iubesc, cand am deschis becul am ramas surprinsa, a fost chiar frumos,
beausingurlamasamea întreabă: