| Hadid a întrebat:

Peste 5 zile eu si iubita mea implinim 6 luni de relatie. As vrea idei de cadou, dar ceva sentimantal, nu obiecte sau flori. Cea mai buna idee primeste funda!

5 răspunsuri:
| emmaemilia a răspuns:

Icearca un catelus sau un pisoias, fetelor la plac animalutele

| Furti a răspuns:

Daca v-ati facut poze, ai putea sa-i faci un album cu voi doi.
Ati putea merge in oras sa vedeti un film romantic.
Ceva mai simplut ar fi o felicitare in care sa-i scrii ceva dragut si induiosator.
Daca te pricepi la pictat si chestii de genu ai putea sa-i faci un portret cu voi doi happy
Daca te pricepi la cantat si la compus versuri atunci ai putea sa-i compui un cantec despre ceea ce simti cand esti langa ea sau despre cat de minunata este... sau daca doar sti sa canti la un instrument cum e chitara ai putea sa-i canti o piesa deja facuta (sa fie ceva mai necunoscuta) si care sa exprime ceea ce simti tu pentru ea.

Sper ca te-am ajutat!

| Daiana03 a răspuns:

Cel mai dragut e ceva original, de exemplu poti personaliza ce vrei tu (o cana, o perna, o bratara, un lant, tricoul unui ursulet de plus, un calendar etc). Mi se pare ceva deosebit si unic fata de alte cadouri. [Pe de alta parte poti personaliza un tricou pe care poti scrie "you are perfect", "the perfect girlfriend", "love you" etc.]
Mai poti alege de exemplu 2 lanturi, fiecare cu cate jumate de inima sau ceva de genu; ori sa aveti cate o bratara la fel, sau ce vi-ar placea voua. (un obiect vestimentar)
O alta idee ar fi sa ii iei un medalion ce se deschide, iar inauntru sa fie o poza cu voi doi.
Ii poti lua o rama foto si sa faci un colaj cu poze cu voi doi, iar pe spatele pozei sa ii scrii un mesaj. Va avea o surpriza daca se va uita.
Sper ca te-am ajutat! Sa ma anunti ce ai ales laughing

| marinelamarin a răspuns:

Deci
; eu ca fata imi doresc enorm de mult un urs de plus gigant de 2 metri, costa 3 milioane jumate, dar daca consideri ca e prea scump (deoarece nu sunteti de foare foarte mult timp impreuna) ai putea sa i ei un urs de plus mai mic, de un metru, este 80 lei sau sunt si mai scumpi sau mai ieftini.
o alta idee ar fi bijuteriile, cel mai ieftin inel de aur pe care la-am vazut costa 130 lei.era chiar frumusel. daca nu ai bani pentru asa cea ai putea sa i ei ceva din argint.
alta idee:parfum+un buchet de flori, chiar daca ai spus fara flori, crede-ma! fetele adora florile. dar totusi:cea mai buna idee este un urs!
sa imi spui peste 5 zile ce cadou i-ai luat!(felicitari si sa va tina!)

| marinelamarin a răspuns:

Aaa da! si daca ea vine la tine acasa ai putea sa pui pe jos niste lumanari, le asezi in forma de inima.pui flori peste tot, poate chiar si o cina romantica, ceva declaratii de dragoste.intr-o dimineata iubitul meu a pus pe jos niste hartii decorate in forma de inimioara si pe masa a scris un te iubesc, cand am deschis becul am ramas surprinsa, a fost chiar frumos,